InsideFlyer Advent Calendar #18: Win een InsideFlyer T-shirt2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Volg jij de InsideFlyer Advent Calendar ook al de hele maand? En ben je een fervente lezer van onze website en forum? Dan is de prijs van vandaag echt iets voor jou! We mogen vandaag namelijk het 18e deurtje van de adventskalender openmaken en daar zit een InsideFlyer T-shirt t.w.v. € 24,95 achter.

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op mooie prijzen. Van hotelovernachtingen in een luxe hotel, tot loungetoegang en toffe reisgadgets. Je vindt het allemaal terug in de adventskalender. Check dagelijks onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Vandaag maak je kans op een InsideFlyer T-shirt t.w.v. € 24,95

Sinds deze maand is onze InsideFlyer Webshop live met een selectie aan unieke InsideFlyer merchandise. Je vindt er nu T-shirts en Hoodies met het logo van InsideFlyer op de voorkant. De T-shirts zijn verkrijgbaar in drie varianten en de Hoodie zelfs in elf kleuren. Je shopt ze al vanaf € 24,95 (+ verzendkosten). Elk kledingstuk wordt apart gemaakt, zodat we overproductie tegengaan. We zullen in de toekomst natuurlijk ook nieuwe items toevoegen!

Om de opening van onze InsideFlyer Webshop te vieren mogen we vandaag dan ook een InsideFlyer T-shirt weggeven ter waarde van € 24,95!

Kan jij niet wachten en wil je nu al de InsideFlyer merchandise aanschaffen? Check dan onze webshop en shop deze unieke merchandise artikelen.

Zo doe je mee

Deelname aan deze giveaway van de InsideFlyer Advent Calendar is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *