InsideFlyer Advent Calendar #22: Win een InsideFlyer Hoodie2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag mogen we alweer het 22e deurtje van de InsideFlyer InsideFlyer Advent Calendar openmaken! Je maakt deze donderdag kans op een echte InsideFlyer Hoodie t.w.v. € 34,95. Die mag natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast! Lees snel verder om mee te doen.

Maak kans op een InsideFlyer Hoodie t.w.v. € 34,95

Sinds deze maand verkopen we mooie T-shirts en comfortabele Hoodies met InsideFlyer opdruk. Ze zijn uiteraard speciaal ontworpen als onmisbaar onderdeel van je kledingcollectie én de bagage voor je volgende reis! Elk kledingstuk wordt apart gemaakt, zodat we overproductie tegengaan. We zullen in de toekomst natuurlijk ook nieuwe items toevoegen! De InsideFlyer T-shirts en Hoodies zijn verkrijgbaar voor respectievelijk € 24,95 en € 34,95 (+ verzendkosten).

Vandaag maak je dus kans op een mooi kledingstuk uit onze InsideFlyer webshop! Het gaat om een een InsideFlyer Hoodie t.w.v. € 34,95! Zie je zelf al lopen in onze Hoodie? Doe dan vandaag mee met de giveaway!

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar Hoodie giveaway van vandaag is zoals altijd simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *