InsideFlyer Advent Calendar #21: Win een Holiday Extras vakantiepakket3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nog maar vier dagen te gaan tot kerstmis. Dat betekent ook dat we aan de laatste vier prijzen van de InsideFlyer adventskalender gaan beginnen! Vandaag weer een nieuwe InsideFlyer Advent Calendar prijs in samenwerking met onze partner Holiday Extras. Je maakt namelijk kans op een vakantiepakket van Holiday Extras. In dit pakket vind je onder meer twee weken parkeren bij de luchthaven en loungetoegang voor twee personen. Lees snel verder om mee te doen.

Maak kans op een Holiday Extras vakantiepakket

Achter het 21e deurtje van onze adventskalender zit een pakket van onze partner Holiday Extras verstopt. Het pakket bestaat uit een voucher voor maximaal twee weken parkeren op een luchthaven naar keuze en loungetoegang tot een lounge naar keuze voor twee personen. Maar daar blijft het niet bij. Je krijgt namelijk ook een nog een mooi pakket voor op reis met de volgende inhoud: powerbank, bagagelabel, bagageriem, oordopjes, slaapmasker, nekkussen, paspoorthoes, waterdichte smartphonehoes en een bagageweegschaal.

Het Holiday Extras pakket is ideaal voor een ontspannen start van de vakantie, zonder stress! Na het parkeren van de auto op de luchthaven, brengt een shuttle je naar de terminal. Daarna kun je tot vertrek comfortabel genieten in een lounge.

Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)

Holiday Extras

Als Europees marktleider de belangrijkste ‘reisextra’s’, maakt Holiday Extras vakanties stressvrij, voor meer dan acht miljoen tevreden klanten per jaar. Sinds de oprichting in 1983 in het Britse Newingreen is het productportfolio continu gegroeid. Naast het aanbod van parkeerplaatsen en hotels op luchthavens en cruisehavens, biedt Holiday Extras ook luchthavenlounges, transfers en tickets voor veerboten aan. Ook kun je reisverzekeringen afnemen en hulp krijgen bij compensatie voor onder meer vertraging.

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar Holiday Extras giveaway van vandaag is zoals altijd simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Bron foto in tekst: Holiday Extras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *