VIP Centre op Schiphol voor Air France La Première passagiers

Schiphol VIP Centre

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers in La Première, de First Class van Air France, die hun reis op Schiphol beginnen krijgen al langere tijd toegang tot de VIP service van Schiphol. Wat dit inhoudt en hoe je in aanmerking komt voor deze service, lees je in dit artikel.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor de VIP service moet je een La Première ticket hebben, geboekt en betaald in Nederland, met vertrek vanaf Schiphol en via Parijs Charles de Gaulle. Je dient met Air France of KLM op hetzelfde ticket naar Parijs vliegen. Het is ook een vereiste dat je Flying Blue deelnemer bent, ongeacht het niveau. Elk First Class ticket met Air France komt in aanmerking, ook Award tickets.

Het is noodzakelijk om van te voren de VIP service aan te vragen. Dit kan vanaf het moment dat het ticket geboekt is tot uiterlijk 24 uur voor vertrek (met een extra dag voor vluchten in het weekend). Hiervoor kun je mailen naar mail.lapremiere.nl@airfrance.fr met de naam van de passagier, de boekingscode, het vluchtnummer van de vlucht naar Parijs én die van de doorverbinding in La Première en je telefoonnummer en emailadres. Vervolgens ontvang je een bevestiging.

Air France First Class
De nieuwe La Première cabine

VIP Service

Met de VIP service kun je de gewone vertrekhal omzeilen. De reis start namelijk in het VIP Centre van Schiphol, naast Vertrekhal 3. Hier word je ontvangen en verblijf je in een luxeuze ruimte. De check-in en bagage afgifte wordt uit handen genomen en ook de security en paspoortcontrole vind in de lounge plaats. Hierna wordt je met een privé auto naar het vliegtuig gebracht. Een veel betere ervaring dan de Crown Lounge! Na aankomst in Parijs word je ook opgehaald met een eigen wagen en naar de excellente lounge gebracht. Compleet met fine dining restaurant.

Vip centrum Schiphol
VIP Centre

Aankomende zomer biedt Air France een First Class aan op vluchten naar:  Beijing, Shanghai, Hong Kong, Singapore, Tokyo Haneda, Mexico-Stad, Sao Paulo, San Francisco, Los Angeles, Houston, New York JFK, Washington, Beirout, Dubai, Abidjan, Johannesburg, Libreville, Yaounde en Luanda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *