AccorHotels #SUPERSALE, 30% korting + ontbijt

AccorHotels #Supersale, 30% korting + ontbijt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nog geen maand geleden had de AccorHotels groep een goede actie, de zogenoemde ‘Private Sale’. Verschillende hotels aangesloten bij de Franse keten boden hun kamers met maximaal 40% korting aan. Nu net voor het zomerseizoen aanbreekt hebben ze nog een mooie aanbieding, de #SUPERSALE. Mocht je de vorige keer dus niet geslaagd zijn, dan is dit wellicht alsnog je kans!

#SUPERSALE

De AccorHotels #SUPERSALE is een zeer aantrekkelijke deal al zeg ik het zelf. Een van de grootste van het jaar. Een ruim aanbod aan hotels wereldwijd doen mee met de actie. Tijdens de vorige actie heb ik enkele hotels geboekt in o.a. Australië. Enkele kan ik nog kosteloos annuleren en daarvoor een nieuw verblijf boeken dat voordeliger is en waarbij ontbijt bij inbegrepen is.

Goed, de #SUPERSALE dus. Als niet Le Club Accor Hotels lid kun je hier gebruik van maken, maar ook als wel lid. Via deze link kun je je verblijf boeken. De voorwaarden zijn alleen iets wat verschillend:

Geen Le Club Accor Hotels Lid:

Je ontvangt tot 30% korting op je verblijf bij een van de vele hotels wereldwijd. Daarnaast kun je kiezen of je wel of geen ontbijt bij wilt boeken. Zelf vind ik het opmerkelijk dat de prijzen met en zonder ontbijt bij de meeste hotels hetzelfde zijn. De keuze is dan dus al gauw gemaakt bij mij, met ontbijt!

Wel Le Club Accor Hotels Lid:

Naast de standaard 30% korting krijg je nog een additionele 10% korting op je verblijf. Ook kun je hier kiezen voor een verblijf met en een verblijf zonder ontbijt.

AccorHotels #Supersale, 30% korting + ontbijt
Ben je nog geen Le Club Accor Hotels lid? Dan is het wellicht nu tijd dat te worden.

Wat ik erg prettig vind aan deze aanbieding van AccorHotels is dat je hier niet minimaal twee nachten hoeft te verblijven, maar één nacht ook voldoende is. Je kunt boeken tot 1 juni 2018. Verblijven moet je tussen 6 juli 2018 en 2 september 2018. De overige voorwaarden vind je onderaan deze website. Alle deelnemende hotels vind je hier. Ben je nog geen lid van Le Club Accor Hotels, dan is dit zeker een goede reden om wel lid te worden, aangezien je mogelijk 10% extra korting krijgt. Dit laatste ligt echter wel aan de regio waar je een verblijft boekt, check daarvoor de voorwaarden.

Voorbeeld

Zelf had ik een hotel geboekt in Australië tijdens de vorige sale. Ik was even aan het checken welke hotels nu anders geprijsd waren. O.a. Ibis Styles Sale was anders geprijsd. Ik boekte deze destijds voor €76,- incl. ontbijt. Als ik hetzelfde hotel in dezelfde periode nu boek dan betaal ik €44,- inclusief ontbijt. Zeker de moeite dus om nog eens te kijken naar je boekingen die je al hebt gemaakt en nog te annuleren zijn!

AccorHotels #Supersale, 30% korting + ontbijt
Voorbeeld Ibis Styles Sale in Australië, nu voordeliger dan tijdens laatste aanbieding.

Mocht je nog niets geboekt hebben voor de zomer, dan is dit wellicht een goed moment dat wel te doen. 30% korting + ontbijt laat je toch niet liggen? En als Le Club Accor Hotel lid kun je nog eens 10% extra korting ontvangen, ik zeg doen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *