Air France introduceert nieuwe La Première amenity kit3 min leestijd

Air France Best Seat Guide - La Premiere

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Onderdeel van reizen in een premium cabine is natuurlijk de amenity kit. Voor de prijs van een ‘duur’ vliegticket mag je natuurlijk best wat extras verwachten. Reis je in de exclusieve First Class cabine La Première van Air France, dan ligt er binnenkort een nieuwe amenity kit op je te wachten aan boord. Kort geleden introduceerde Air France ook al vernieuwde menu’s voor First Class passagiers.

Air France First Class

De First Class cabine van Air France heet La Première. Dit is de meest exclusieve reisklasse die de Franse nationale maatschappij aanbiedt. Met een speciale security filter, exclusieve First Class lounge, persoonlijke begeleiding tijdens de reis en luxe privétransfer van de lounge naar het vliegtuig wordt elke La Première passagier in de watten gelegd. Natuurlijk is de prijs daar ook naar. Waar je voor een Business Class ticket al snel € 2.000 – 3.000 neerlegt, is dat bij een First Class ticket doorgaans nog een stuk meer.

La Première, de First Class cabine van Air France (Bron: Air France)
La Première, de First Class cabine van Air France (Bron: Air France)

Nieuwe amenity kit

Air France introduceert deze maand een nieuwe amenity kit voor La Première reizigers. De zogenaamde comfort kit is geïnspireerd op de verpakking van een luxe schrijfset. De lederen doos is uiteraard voorzien van het gevleugelde zeepaardje, het historische symbool van Air France. Voor het ontwerp en de inhoud van de comfort kit werkte Air France samen met het Franse beautymerk Sisley. Air France werkte eerder al samen met dit merk voor de wellness faciliteiten in de First Class lounge op de luchthaven van Parijs-Charles de Gaulle.

Alhoewel passagiers van alle leeftijden welkom zijn in de La Première cabine richt deze comfort kit zich voornamelijk op verschillende soorten anti-aging producten. De producten zijn bedoeld voor de verzorging of herstel van de huid. Denk bijvoorbeeld aan een crème van zwarte roos, anti-age dagcrème of een hydraterende ‘booster serum’.

Naast de verzorgingsproducten heeft Air France ook aan enkele praktische items gedacht voor de nieuwe La Première amenity kit. De kit bevat namelijk ook een houten kam, oordopjes en een oogmasker. De kit is verkrijgbaar in ‘Air France rood’ en ‘parelgrijs’, ofwel rood en wit. Na de vlucht mogen reizigers de amenity kit uiteraard mee naar huis nemen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Parijs-Charles de Gaulle La Première vluchten

De nieuwe Air France amenity kit is beschikbaar op La Première vluchten vanuit Parijs-Charles de Gaulle. De routes waarop Air France met de First Class cabine vliegt hebben hun vertrek- of aankomst altijd in Parijs (CDG). Op het moment zijn dat verbindingen met New York-JFK, San Francisco, Los Angeles, Miami en Washington-DC in de Verenigde Staten. Daarnaast is La Première beschikbaar op geselecteerde vluchten naar Mexico City, Abidjan (Ivoorkust), Johannesburg (Zuid-Afrika), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en São Paulo (Brazilië). Air France heeft de First Class cabine alleen geïnstalleerd op de Boeing 777-300.

Nederlandse evenknie KLM biedt overigens geen First Class cabine aan. Wel investeert de Nederlandse nationale carrier in de introductie van Premium Economy in de vorm van Premium Comfort. Transavia, tevens onderdeel van luchtvaartcombinatie Air France-KLM vliegt enkel met een Economy cabine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *