Air France legt La Première passagier in de watten2 min leestijd

Nieuwe bestemming en gerechten in La Première Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Business Class en premium passagier die de lounges van Air France bezoeken kunnen op een aantal locaties genieten van een heerlijke gezichtsmassage in de Clarins Spa. Ook de nieuwe Salon Air France op Terminal 2F van Charles de Gaulle is voorzien van zo’n spa. Natuurlijk wil Air France Fist Class passagiers ook in de watten leggen, daarvoor werkt de airline samen met Sisley de in La Première Lounge.

Sisley x Air France

Air France voegt een exclusieve spa-behandeling toe aan het aanbod in de La Première Lounge op de luchthaven van Parijs (CDG). In samenwerking met het vermaarde Franse merk Sisley opent Air France een het zogenaamde ‘La Première Sisley beauty institute’. Hier kunnen bezoekers diverse behandelingen ondergaan, afhankelijk van hoeveel tijd er beschikbaar is voor de volgende vlucht.  De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Sisley richt zich in de lounge op ontspanning en verzorging van de huis voor alle huidtypetest en leeftijden. Elke behandeling duurt 30 minuten (of kort of langer afhankelijk van de wensen van de reiziger) en er kan gekozen worden uit onderstaande opties:

  • Nutrition Sleep Well Facial Care,
  • Plumping Glow Black Rose Facial Care,
  • Pure Skin Purifying Facial Care en
  • Special Men Facial Care.

In de kleine lettertjes valt te lezen dat er voor elke gast een gratis behandeling van 30 is. Voor andere behandelingen is er een prijs vanaf € 100.

In de La Première Lounge kun je nu ook genieten van spa behandelingen van Sisley (Bron: Air France)
In de La Première Lounge kun je nu ook genieten van spa behandelingen van Sisley (Bron: Air France)

La Première aan boord

Air France is de enige airline binnen Air France-KLM die een first class cabine aanbiedt. De zogenaamde La Première reisklasse is voorlopig alleen geïnstalleerd op de Boeing 777-300. Elke La Première suite kan omgetoverd worden tot een full flat bed van meer dan 2 meter. Qua eten en drinken kunnen reizigers ook heel wat verwachten. Zo wordt er bijvoorbeeld een Michelin waardig menu geserveerd. Op de wijn- en champagnelijst is er ook heel wat te kiezen. Bij vertrek vanuit Parijs Charles de Gaulle kunnen reizigers in La Première natuurlijk gebruikmaken van de speciale first class lounge. Als La Première passagier reis je per luxe privé transfer naar het vliegtuig.

Cellars in the Sky Awards uitgereikt voor beste wijnen en champagnes aan boord
First Class, La Première cabine (Air France)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *