Thai Airways geeft 4.000 bonusmiles aan nieuwe leden2 min leestijd

Thai Airways A350-900

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Thai Airways heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je als nieuw lid bij de Royal Orchid Club in totaal 4.000 bonusmiles kunt verdienen.

4.000 bonusmiles bij Thai Airways

Als je voor 12 januari 2022 een account aanmaakt bij de Royal Orchid Club krijg je 1.500 miles als welkomstbonus bijgeschreven. Je kunt een account gratis aanmaken via deze link. Als je voor 31 maart 2022 nog een vlucht maakt met Thai Airways krijg je nog eens 2.500 extra miles bijgeschreven.

Thai Airways A350-900
Krijg 4.000 miles als welkomstbonus bij de Royal Orchid Club. (bron: Thai Airways)

Deze vlucht moet worden uitgegeven en uitgevoerd met een TG vluchtnummer. Houd er wel rekening mee dat je vlucht in een tariefklasse geboekt dient te worden waar je miles kunt verdienen. De boekingsklassen L, O, I, X, E, N en R zijn helaas uitgesloten van het verdienen van miles. Na het maken van je vlucht kan het 3-5 dagen duren voordat de miles op je account staan bijgeschreven.

Over Royal Orchid Club

Royal Orchid Club is het loyaliteitsprogramma van Thai Airways. De maatschappij maakt deel uit van Star Alliance wat inhoudt dat je dus miles kunt verdienen en uitgeven op alle partners binnen het Star Alliance netwerk. Het is echter niet een erg populair programma en de mogelijkheden voor het besteden van miles zijn niet bijzonder aantrekkelijk. Als je echter veel met Thai Airways zelf vliegt en elite status behaalt kan het wel een interessant programma zijn. Je maakt dan meer kans op upgrades.

Airbus A380 Thai Airways
De Royal Orchid club is vooral interessant als je veel met Thai Airways zelf vliegt.

Mocht je voor een ander programma willen kiezen binnen Star Alliance, dan raad ik persoonlijk Miles+Bonus aan van Aegean. Binnen dit programma haal je vrij snel elite status en ook de mogelijkheden tot het verdienen en besteden van miles zijn interessant. Daarnaast betaal je redelijk lage toeslagen en brandstofbelastingen. Het programma had in november een vergelijkbare promotie voor nieuwe leden. Het is best mogelijk dat er binnenkort een soortgelijke promotie komt. Wacht dus gerust nog even voor het aanmaken van een account.

Uitgelichte afbeelding: Thai Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *