Koop tijdelijk Iberia cadeaukaarten met 15% korting1 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia heeft momenteel een promotie waarbij je tot 15% korting krijgt bij aankoop van een cadeaukaart. Met deze promotie krijg je dus eigenlijk maximaal 15% korting op je vlucht. Dat is mooi meegenomen! Deze promotie loopt tot 30 december 2021.

Iberia cadeaukaart tot 15% korting

De cadeaukaart kun je gebruiken voor vluchten met Iberia, IberiaExpress en Air Nostrum. Je kunt de gift card niet gebruiken voor vluchten met oneworld partners zoals British Airways. De cadeaukaart is twaalf maanden geldig, dus voor vluchten tot eind december 2022. Je moet dus rekening houden met de beperkte houdbaarheid van de giftcard.

Er zijn vier vaste bedragen waar je uit kunt kiezen;

  • €50,- cadeaukaart voor €45,- (10% korting)
  • €100,- cadeaukaart voor €88,- (12% korting)
  • €300,- cadeaukaart voor €258,- (14% korting)
  • €500,- cadeaukaart voor €425 (15% korting)

Daarnaast kun je kiezen voor een ander bedrag. Het maximale bedrag dat je kunt kiezen is €3.000. Voor die cadeaukaart betaal je tijdens deze promotie dus €2.550,-. De giftcard ontvang je digitaal in je mail en alle voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van oneworld. Samen met andere luchtvaartmaatschappijen kun je ruim 150 landen bereiken. Iberia is met name gericht op verbindingen met Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Binnen Europa vliegt de luchtvaartmaatschappij ook dagelijks naar Amsterdam.

Iberia biedt tijdelijk 25% korting op gift cards (Bron: Iberia)

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *