InsideFlyer Advent Calendar #21: Win € 117 credit van TopCashBack2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is tijd voor dag 21 van de InsideFlyer Advent Calendar. Het is bijna kerst! Deze keer een toffe prijs van TopCashBack achter het deurtje. Je maakt namelijk kans op een TopCashBack credit van maar liefst € 117. Lees snel verder om mee te doen

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Eerder gaven we al prijzen weg van Bagtag, een retourticket naar IJsland met PLAY en loungetoegang voor twee personen. En wat dacht je van een geweldige droomvakantie op het W Maldives Resort op een tropisch eiland. Heb jij al meegedaan?

TopCashBack

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door TopCashBack. Via deze website kun je bij meer dan 4.000 retailers online aankopen doen waarvoor je een percentage cashback krijgt. TopCashBack geeft namelijk de commissie die normaliter wordt verdiend met de verkopen direct terug aan jou als klant. Enkele voorbeelden: aankopen bij Amazon (via TopCashBack) geven tot 8% van het bestede bedrag terug en bij Accor en Crowne Plaza krijg je 6% cashback.

Je maakt vandaag dus kans een tegoed van TopCashBack ter waarde van € 117! Dit tegoed kun je bijvoorbeeld omzetten in 10.500 Avios van British Airways!

InsideFlyer Advent Calendar #8: Win 2 Bundesliga voetbaltickets

Signup bonus

Als je jezelf nu aanmeldt voor TopCashBack dan kun je zelfs € 17,55 signup bonus krijgen via deze link. Je kunt dit bijvoorbeeld weer omzetten in 1.575 Avios van BA.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Klik op deze link of onderstaande button en kies voor ‘Day 21’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

InsideFlyer Advent Calendar

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden (bijvoorbeeld veroorzaakt door COVID-19).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *