Terug van weggeweest – De InsideFlyer Advent Calendar 20212 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je vroeg je natuurlijk al af, waar blijft die Adventkalender van InsideFlyer? Nou hier is na een jaar van afwezigheid de verse nieuwe InsideFlyer Advent Calendar 2021! Elke dag kun je weer mooie prijzen winnen. Van hotelovernachtingen, vliegtickets tot aan lounge toegang en nog veel meer.

InsideFlyer Advent Calendar 2021

Inmiddels alweer een flinke periode heeft de reiswereld last van het coronavirus dat wereldwijd de ronde gaat. Ook bij InsideFlyer waren het lastige tijden waarbij we je natuurlijk zo goed als mogelijk hebben proberen te voorzien de beste content. Het einde van de tunnel lijkt steeds dichterbij te komen en reizen is weer steeds meer mogelijk. Met het openen van de grenzen in onder andere Canada, de Verenigde Staten en mogelijkheden om te reizen naar onder andere Thailand en Singapore zijn er stap voor stap weer grotere reizen mogelijk. De nabije toekomst zal zeker gekenmerkt worden door uitdagingen, maar de prognose voor reisjaar 2022 is zeker positief.

Bij InsideFlyer willen we de langzame maar zekere heropening van de reiswereld vieren met de InsideFlyer Advent Calendar. Vanaf vandaag start de traditionele InsideFlyer Advent Calendar 2021. Van 1 december tot en met 24 december 2021 kun je elke dag kun je weer mooie prijzen winnen die we in samenwerking met onze partners weggeven.

adventskalender insideflyer

De eerste deur van de InsideFlyer Advent Calendar 2021 zal vandaag openen. Check dus snel wat er achter het deurtje zit en win een relaxte prijs.

Elke dag opnieuw kun je weer een mooie prijs winnen. Hiervoor maak je elke dag de ‘adventskalenderdeur’ deur open en registreer je je voor de prijs van die dag.

Trouwens: als je na je deelname de InsideFlyer Advent Calendar deelt via de weergegeven deelknoppen of via je aanbevelingslink op sociale mediakanalen, verdrievoudig je je winkansen!

Het InsideFlyer-team wenst je fijne feestdagen en natuurlijk veel succes met de adventskalender! Je kunt de kalender hier bekijken.

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 14 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Door deel te nemen aan deze campagne gaat u automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijvoorbeeld tijdens de levering).

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *