InsideFlyer Advent Calendar #1: win loungetoegang voor twee personen2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is het weer tijd voor de InsideFlyer Advent Calendar. Op de eerste dag openen we het deurtje met een leuke prijs van Holiday Extras. Je maakt namelijk kans op een voucher voor loungetoegang voor twee personen! Lees snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.

Holiday Extras

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Holiday Extras. Deze Britse reiswebsite helpt jou het meeste uit je volgende trip te halen. Zo kun je er terecht voor het boeken van vliegtickets, hotelovernachtingen, autohuur en reisverzekeringen. Maar ook airport transfers, loungetoegang en zelfs airport fast track.

Maar wat is de prijs? Je maakt vandaag kans op loungetoegang voor twee personen. Holiday Extras biedt bijvoorbeeld loungetoegang tot de Aspire lounge 26 (Schengen) en 41 (non-Schengen) op Amsterdam Airport Schiphol. Op Brussel Airport kun je terecht in onder meer de Diamond Lounges op Terminal A en B. Normaliter betaal je voor deze toegang voor twee personen al een flink bedrag. Maar deze keer maak jij dus kans op gratis toegang voor twee personen.

Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)
Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg onderstaande link en kies voor ‘Day 1’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar
InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *