InsideFlyer Advent Calendar #2: win twee retourtickets naar IJsland1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is tijd voor dag 2 van de InsideFlyer Advent Calendar. Vandaag mogen we het tweede deurtje openen met een leuke prijs van de nieuwe IJslandse airline Play. Je maakt namelijk kans op twee retourtickets naar het eiland. Lees snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.

Play

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Play. Deze nieuwe IJslandse airline verbindt het eiland met diverse Europese steden. Denk bijvoorbeeld Berlijn, Lissabon en Parijs. Echter start binnenkort ook de route naar Amsterdam. De airline vliegt met een vloot van Airbus A320 en A321 toestellen. Laatstgenoemde beschikt over 192 zitplaatsen in Economy. De maatschappij is van plan om de vloot de komende jaren flink uit te breiden.

Maar wat is de prijs? Je maakt vandaag kans een retourticket voor twee personen naar Reykjavik!

Airbus A321neo in Play livery (Bron: Play)
Airbus A321neo in Play livery (Bron: Play)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link en kies voor ‘Day 2’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Deelname is mogelijk vanaf 8.00 uur.

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar
InsideFlyer Advent Calendar

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *