Emirates geeft gratis toegang tot topattracties in Dubai2 min leestijd

Emirates winter promo Dubai (Bron: Emirates)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Mocht je overwegen om te overwinteren in Dubai dan heeft Emirates een leuke promotie. Bij een retourticket naar de megastad in de Verenigde Arabische Emiraten krijg je namelijk gratis tickets voor enkele topattracties. Bovendien krijgen alle in aanmerking komende reizigers gratis toegang tot de Expo 2020 Dubai.

Zonnig Dubai

Dubai staat natuurlijk bekend om het warme en vooral zonnige klimaat. De zomer is voor velen wat te heet, maar in de winter is het er heerlijk vertoeven. Nu de grenzen hier en daar weer open gaan wil Emirates een trip naar Dubai nog aantrekkelijker maken. Je krijgt namelijk tijdelijk enkele leuke voordelen bij je ticket, ongeacht de reisklasse.

Tripintroductie: Azië - Thailand, Cambodja, Singapore & Bali
Er is heel wat te zien in Dubai, zowel buiten als binnen (Foto: eigen werk)

Gratis toegang

Wanneer je voor 20 december 2021 een retourticket naar Dubai boekt en gebruikmaakt van promotiecode ‘EKJUB50’ dan kun je deelnemen aan deze promotie. De uiterlijke reisdatum is 31 maart 2022. De promotie geldt voor zowel boekingen via de (online) kanalen van Emirates als via deelnemende reisbureau. Zorg in ieder geval dat je de promotiecode ‘EKJUB50’ noemt.

Maar welke attracties kun je eigenlijk gratis bezoeken? Er zijn een aantal attracties waar je gratis toegang krijgt. Allereerst krijg je een ticket voor een bezoek aan het iconische Burj Khalifa. Je bezoekt een van de hoogste verdiepingen (niveau 124-125) met een prachtig uitzicht op de stad. Het bezoek is tussen 8.30 en 14.30 uur of 19.00 tot 23.00 uur. De attractie ‘At the Top Burj Khalifa’ behoort met 456 meter hoogte tot een van hoogste observatieplatforms ter wereld. De twee attractie die je kunt bezoeken is de Dubai Fountain Boardwalk. Deze attractie is toegankelijk tussen 17.45 tot 22.45 uur. Met deze attractie kun je de water- en muziekshow van dichtbij bekijken. Ook krijg je gratis toegang tot het Views Observatory. Dit is de nieuwste attractie van het Emaar Sky View Hotel. Hier heb je ook een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving.

Emirates ontvangt nieuwe A380 en Premium Economy in december
De Airbus A380 van Emirates (Bron: Emirates)

Expo Dubai

Tot slot krijgen alle reizigers die in aanmerking komen voor deze promotie een gratis ticket voor de Expo 2020 Dubai. De Emirates instapkaart geeft overigens ook toegang tot aanbiedingen en kortingen in heel Dubai dankzij de My Emirates Pass. Alle voorwaarden van de promotie zijn hier terug te lezen.

Emirates vliegt momenteel tot tweemaal per dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en Dubai International Airport. De airline zet hiervoor de Airbus A380-800 en de Boeing 777-300ER in. Prijzen beginnen in december bij € 571 per persoon voor een retourvlucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *