Emirates brengt My Emirates Pass terug voor Expo 20202 min leestijd

Emirates ontvangt nieuwe A380 en Premium Economy in december

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De My Emirates Pass van Emirates is weer terug voor het komende half jaar. Met deze pas kun je bij meer dan 500 locaties korting krijgen in en rondom Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. De korting loopt op tot 50% en geldt bij winkels, pretparken, spa’s, restaurants en meer.

Je kunt gebruik maken van de My Emirates Pass als je met Emirates richting Dubai bent gevlogen. Je hebt vervolgens je boardingpass, geprint of op je mobiel, en een ID nodig om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van deze korting. Deze pas is geldig tussen 1 oktober en 31 maart 2022 en kan onbeperkt gebruikt worden. Heb je dus één keer gevlogen met de luchtvaartmaatschappij in deze periode, dan kun je de boarding pass op een later moment nog een keer gebruiken.

My Emirates Pass terug voor 2021-2022

Op deze pagina van de  luchtvaartmaatschappij kun je alle voordelen vinden. Er zitten een aantal locaties bij die voor de meeste toeristen wel interessant zijn, waaronder de volgende:

  • Gratis toegang tot The Dubai Frame tijdens Expo 2020
  • Dreamscape – 20% korting
  • Ski Dubai – 20% korting
  • La Perle by Dragone – 30% korting
  • At the Top Burj Khalifa – 20% korting
  • IMG Worlds of Adventure – 30% korting

Bij de winkels krijg je vaak 20% korting en voor restaurants loopt de korting op tot 50%. Voor alle voorwaarden van deze actie verwijzen we je ook naar deze website; deze vind je onderaan de pagina.

Binnenkort vliegt de luchtvaartmaatschappij ook weer met de Airbus A380 naar Amsterdam. Vanaf eind deze maand komt dit toestel weer naar Schiphol. De vlucht vertrekt om 08:10 uur uit Dubai en komt om 12:40 uur aan in Amsterdam. De vlucht richting Dubai vertrekt om 14:30 uur en komt de volgende dag om 00:10 uur aan. Aan boord van dit toestel staan 489 stoelen, verdeeld over 14 in First Class, 76 in Business Class en 399 in Economy Class.

Emirates, 50-jarig bestaan, VAE
Emirates viert met trots het 50-jarig bestaan van de VAE (bron: Emirates)

Afbeeldingen ©Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *