Aegean geeft 6.000 bonusmiles aan nieuwe leden2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Aegean Miles+Bonus krijg je tijdelijk 6.000 bonusmiles als je als nieuw lid een account aanmaakt. Het komt niet heel vaak voor dat loyaliteitsprogramma’s een bonus aanbieden aan nieuwe leden. Emirates en Qatar Airways hadden eerder dit jaar vergelijkbare promoties.

Aegean Miles+Bonus nieuwe leden bonus

Aegean Miles+Bonus geeft 6.000 bonusmiles weg aan hun nieuwe leden na het aanmaken van een account. Bij deze welkomstbonus dien je rekening te houden met het volgende:

  • Dit aanbod is geldig voor registratie t/m 29 november 2021,
  • De 6.000 miles die je krijgt zijn awardmiles, ook krijg je 1.000 elite miles,
  • Miles worden automatisch bijgeschreven na het aanmaken van je account.

Aegean Miles&Bonus miles vervallen niet, maar zorg er wel voor dat je elke 60 maanden ten minste één betaalde vlucht met Aegean maakt. Je miles zijn dus zeker 5 jaar geldig.

Aegean Airlines review
Krijg 6.000 bonus miles bij Aegean na het aanmaken van een account.

Waarom zou je voor Aegean Miles+Bonus kiezen?

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het programma is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Zie hieronder de awardtabel van Aegean Miles&Bonus.

Awardtabel van Aegean Miles&Bonus (Bron: Aegean)
Awardtabel van Aegean Miles&Bonus (Bron: Aegean)

6.000 miles is natuurlijk niet genoeg voor bijvoorbeeld een intercontinentale vlucht in Business Class. Je kunt er echter wel een vlucht mee maken in Economy binnen Griekenland. Het is dus zeker zinvol om een account aan te maken als je dit nog niet hebt gedaan in het verleden.

Conclusie

Aegean Miles+Bonus biedt 6.000 bonusmiles aan als je als nieuw lid een account aanmaakt bij het loyaliteitsprogramma. Er zijn geen verdere vereisten, zoals het maken van een kwalificerende vlucht om de miles binnen te halen, dus dit is een mooie kans. Je zou deze 6.000 miles kunnen besteden aan een award in economy binnen Griekenland of doorsparen voor een intercontinentaal award in business class.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *