Flying Blue Promo Rewards Mei 20246 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards April 2024

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Waar je ook naar toe reist, met deze Flying Blue Promo Rewards van de maand mei 2024, heb je weer flink wat keuzes. Of je nu reist binnen Europa of juist naar verre bestemmingen in Azië. De keuze is aan jou. Kortingen lopen deze maand op tot 25%, Kies uit reizen in de Economy of Premium Economy cabines bij Air France en KLM. Business Class is in tegenstelling tot vorige maand helaas niet beschikbaar deze keer.

Wanneer boeken en reizen

Zoals altijd boek je de Flying Blue Promo Rewards bestemmingen alleen in de lopende maand: mei 2024 dus. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 31 oktober 2024. Wil je een van de Promo Rewards boeken, dat kan op de volgende manieren:

  • Via de website van KLM of Air France. Log in met je Flying Blue-account, gevolgd door het zoeken van vluchten bij ‘boek met Miles’. 
  • Met de app van KLM of Air France. Zorg dat je in de app ingelogd bent met je Flying Blue-account. Hierna selecteer je in het zoekvenster ook ‘betalen met Miles’. 
  • Via de website van Flying Blue klik je de gewenste bestemming aan. Je wordt hierna doorgestuurd naar de website van KLM of Air France.

Kortingen kunnen deze maand oplopen tot 25% van het reguliere tarief. Deze maand zijn bestemmingen voordeliger te boeken in maar twee reisklasses: de Economy Class en Premium Economy (Comfort) Class. Europese vluchten zijn voordelig te boeken vanuit ofwel Amsterdam (AMS) of Parijs (CDG). Voor intercontinentale vluchten kun je reizen vanuit alle Europese bestemmingen waar KLM of Air France op vliegt. 

Miles sparen en uitgeven

Om deze Promo Rewards van Flying Blue in mei 2024 te kunnen boeken, heb je natuurlijk Miles nodig. Om hieraan te komen, moet je onder andere vliegen met Air France, KLM, Transavia of partners. Bij Transavia is het dan wel belangrijk om een Plus of Max-tarief aan te kopen. Je spaart dan tot 1.000 Miles per enkele reis. Bij KLM en Air France is het aantal Flying Blue Miles dat je spaart afhankelijk van de kosten van het ticket en je status.

Dit zijn de vier American Express Flying Blue kaarten met elk eigen voordelen en prijs (Bron: American Express)
Dit zijn de vier American Express Flying Blue kaarten met elk eigen voordelen en prijs (Bron: American Express)

Er zijn echter nog meer mogelijkheden om Miles te sparen. Zo kun je je ALL Accor account koppelen met je Flying Blue account. Hierdoor spaar je ook Miles op je hotelovernachtingen. Ook is het mogelijk om Miles te sparen met een American Express Flying Blue betaalkaart. Je krijgt op dit moment bijvoorbeeld 10.000 Miles bij de aanschaf van een American Express Flying Platinum betaalkaart. Je kunt ook voor de Gold variant gaan en dan ontvang je 5.000 Miles. Deze Miles kun je dan weer eenvoudig gebruiken voor de aanschaf van de Promo Rewardtickets. Voor uitgaves met je betaalkaart spaar je ook Miles. Afhankelijk van de soort kaart ontvang je een andere hoeveelheid. Bijvoorbeeld voor je online uitgaven bij Bijenkorf, Amac of boodschappen bij Jumbo, Kruidvat of Aldi.

Regio Europa

In mei kun je uit 12 Europese bestemmingen kiezen. Alle bestemmingen reis je voordeliger in de Economy cabine van KLM of Air France. Maar vijf van deze routes vlieg je voordeliger aan vanuit Amsterdam. De overige vanuit Parijs. Voor alle beschikbare routes geldt het vanaf tarief van 5.625 Miles per enkele reis, exclusief belastingen en toeslagen. Dit laatste betaal je los bij. De routes zijn als volgt vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS):

Bestemming (O&D)ReisklasseMinimum aantal Miles (per enkele reis)
Amsterdam – BolognaEconomy5.625 Miles
Amsterdam – ManchesterEconomy5.625 Miles
Amsterdam – MilaanEconomy5.625 Miles
Amsterdam – PoznańEconomy5.625 Miles
Amsterdam – TrondheimEconomy5.625 Miles

Vanuit Parijs Charles de Gaulle (CDG) heb je de volgende opties:

Bestemming (O&D)ReisklasseMinimum aantal Miles
Parijs – BirminghamEconomy5.625 Miles
Parijs – BastiaEconomy5.625 Miles
Parijs – BiarritzEconomy5.625 Miles
Parijs – CalviEconomy5.625 Miles
Parijs – GenèveEconomy5.625 Miles
Parijs – NeurenbergEconomy5.625 Miles
Parijs – TromsoEconomy5.625 Miles

Intercontinentale bestemmingen

Deze maand is er maximaal 25% kortingen te ontvangen op de bestemmingen van deze Flying Blue Promo Reward tickets. Je kunt kiezen uit routes in Economy, maar ook in Premium Economy. 

De volgende bestemmingen zijn vanuit Europa voordelig aan te vliegen:

Bestemming (O&D)ReisklasseMinimum aantal Miles (per enkele reis)
Europa – Los AngelesEconomy15.000 Miles
Europa – MinneapolisEconomy15.000 Miles
Europa – RiyadEconomy15.000 Miles
Europa – QuebecEconomy15.000 Miles
Europa – CuraçaoEconomy18.750 Miles
Europa – Fort de FranceEconomy18.750 Miles
Europa – BeijingEconomy18.750 Miles
Europa – Point a PitreEconomy18.750 Miles
Europa – CancúnPremium Economy26.250 Miles
Europa – Mexico-StadPremium Economy26.250 Miles

Intercontinentale bestemmingstips & reviews 

Verschillende leuke bestemmingen zijn aardig geprijsd in deze Promo Rewards van Flying Blue. De beschikbaarheid is vrij divers, zeker ook omdat de zomerperiode in de huidige boekingsperiode valt. We zetten dan ook enkele bestemmingstips en reviews voor je op een rijtje per bestemming.

Beijing, maar ook andere bestemmingen in China 🇨🇳

Los Angeles en Minneapolis, Verenigde Staten 🇺🇸

Divers Curaçao 🇨🇼

Flying Blue Promo Rewards Mei 2024
Willemstad

En tot slot ook nog op reis door Mexico 🇲🇽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *