Surinam Airways stopt met Maleth Aero, gaat verder met Privilege Style2 min leestijd

Airbus A330-200 Privilege Style Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Surinam Airways (SLM) heeft voortijdig de overeenkomst met Maleth Aero beëindigd. Voor de vluchten tussen Nederland en Suriname huurt Surinam Airways nu Airbus A330-200 van Privilege Style in.

Surinam Airways stopt met Maleth Aero

Surinam Airways heeft op dit moment geen eigen toestel in haar vloot welke ingezet kan worden op de vluchten tussen Suriname en Nederland. Om die reden huurde SLM een toestel van Maleth Aero in.

Vanaf de opstart van de samenwerking waren er langdurige vertragingen of annuleringen. SLM geeft aan dat dit extra kosten en eventuele imago-schade met zich meebrengt:

Naast de additionele (wettelijke) kosten als gevolg hiervan, houden wij ook ernstig rekening met de imago-schade welke ontstaat door voortdurende vertragingen.

De overeenkomst is met Maleth Aero is vorige week door SLM beëindigd.

Airbus A330-200 Privilege Style Air France

Surinam Airways huurt Privilege Style in

Om de vluchten tussen Nederland en Suriname uit te voeren, huurt Surinam Airways nu een toestel in van Privilege Style. Deze luchtvaartmaatschappij vloog ook al eerder voor SLM.

De vluchten worden nu uitgevoerd met een Airbus A330-200 van Privilege Style. In dit toestel staan 20 Business Class stoelen in een 1-2-1 opstelling. In Economy Class staan 255 stoelen in een 2-4-2 opstelling.

Naast Surinam Airways kunnen passagiers ook met KLM reizen tussen Amsterdam Airport Schiphol en Paramaribo. KLM zet op deze route een Boeing 777-300ER in met aan boord de nieuwste Business Class en Premium Economy. Aan boord is er ook een Economy Class met Economy Comfort beschikbaar.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting
Nieuwe World Business Class aan boord van de Boeing 777-300ER van KLM

Afbeeldingen ©PrivilegeStyle/KLM

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Surinam Airways zou gewoon moeten stoppen. Met alles. Waardeloze maatschappij, het is er al decennia een poppenkast vertoning. Het geld dat daar over de balk is gegooid is niet meer te tellen.

    Ze hoeven in ieder geval niet bang te zijn voor meer reputatieschade, die is toch allang op het absolute dieptepunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *