KLM voorziet eerste Boeing 777-200ER van nieuwe cabines2 min leestijd

KLM Premium Comfort cabine

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Boeing 777-200ER toestellen van KLM krijgen een nieuwe Premium Comfort en World Business Class cabine aan boord. Ondanks dat de ombouw van de grotere Boeing 777-300ER nog niet is afgerond, staat het eerste toestel nu in de hangaar om omgebouwd te worden.

KLM voorziet Boeing 777-200ER van nieuwe Premium Comfort en World Business Class

De Boeing 777-200ER toestellen van KLM krijgen nu ook de Premium Comfort cabine aan boord. Dit is het Premium Economy product van de luchtvaartmaatschappij.

Passagiers hebben in deze cabine meer comfort en service vergeleken met passagiers in Economy Class. In de Premium Comfort cabine komen 24 stoelen te staan in een 2-4-2 opstelling.

De nieuwe World Business Class stoelen bieden meer privacy en staan in een 1-2-1 opstelling. In de oude opstelling stonden deze in een 2-2-2 opstelling. Per vlucht kunnen er 35 passagiers mee in deze premium cabine.

In Economy Class gaan er een aantal rijen uit om plaats te maken voor de nieuwe Premium cabines. In deze cabine blijft ook Economy Comfort beschikbaar. Aan de linkerkant zijn er vier rijen gereserveerd voor Economy Comfort. Rechts en in het midden zijn er zes rijen beschikbaar.

Eerste KLM Boeing 777-200ER nu in hangaar

KLM werkt al geruime tijd aan de ombouw van de Boeing 777-300ER vloot. Vijftien van de zestien toestellen zijn nu voorzien van de nieuwe cabines. Er is nog maar een toestel dat nog geen nieuwe cabines aan boord heeft.

Ondanks dat de ombouw van de grotere Boeing 777-300ER nog niet is voltooid, is het nu de beurt aan de kleinere Boeing 777-200ER.

Het toestel met registratie PH-BQH staat nu op Amsterdam Airport Schiphol om voorzien te worden van de nieuwe cabines.

De ombouw van een Boeing 777-300ER toestel duurt vaak ruim twee weken. Omdat dit het eerste Boeing 777-200ER toestel is, zal dit toestel waarschijnlijk wat langer in beslag nemen. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de eerste bestemming wordt van de Boeing 777-200ER met de nieuwe Premium Comfort en World Business Class aan boord.

KLM Nieuwe Cabines World Business Class Premium Comfort B777-300ER

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *