Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way5 min leestijd

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Diverse bestemmingen in de Verenigde Staten zijn direct verbonden met de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol, maar natuurlijk ook veel niet. Je dient dan bijvoorbeeld over te stappen op Los Angeles International Airport (LAX). Om deze overstap net iets comfortabeler te maken, kun je gebruik maken van de lounges. Tijdens een overstap op Los Angeles (LAX) maakten we gebruik van de Delta Sky Club Terminal 3 Sky Way, waarover je meer leest in deze review.

Los Angeles International Airport

Een immense luchthaven is LAX, Los Angeles International Airport. Wanneer je hier aankomt en doorreist binnen de Verenigde Staten, zul je eerst langs immigratie moeten. Gevolgd door het inklaren van je bagage en daarna weer inchecken in Terminal B.

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way
Nadat je immigratie en de bagageband gepasseerd bent, lever je hier je bagage in Terminal B weer in voor je vervolg reis in de VS.

Zelf vlogen we met KLM in Premium Comfort van Amsterdam naar Los Angeles. De reis vervolgt naar Salt Lake City en deze Delta vlucht vertrekt vanuit Terminal 3.

Selfservicekiosks in Termal 3.

Hier moeten we security passeren en binnen een mum van tijd staan we airside. Wanneer je toegang hebt tot de lounges van Delta, dan sla je na security naar rechtsaf. De Delta Sky Club Terminal 3 Sky Way vind je hier binnen enkele stappen na security.

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way
Rechts tref je de security om Terminal 3 binnen te komen. Rechtdoor is de Sky Club van Delta.

Benieuwd hoe de Premium Comfort van KLM eruit ziet? Bekijk dan deze video die we maakten van de eerste vlucht met Premium Comfort naar New York.

Binnenkort lees je op InsideFlyer de volledige review van de vlucht tussen Amsterdam en Los Angeles.

Toegang tot de Delta Sky Club Los Angeles Terminal 3 Sky Way

Afgelopen jaar opende Delta de nieuwe lounge in Terminal 3 Sky Way. De opening van de lounge is onderdeel van een gehele renovatie van Terminal 3. Eerder kon je in Terminal 3 nog deze lounge bezoeken, maar dat is nu verleden tijd omdat deze lounge is vervangen door de nieuwe lounge.

De entree van de Delta Sky Club in Terminal 3 Sky Way.

Om toegang te krijgen tot deze lounge moet je aan een van de volgende vereisten voldoen:

  • Vliegen in Business Class / First Class met Delta of een andere SkyTeam-partner.
  • Je bent Delta SkyMiles Gold, Platinum of Diamond.
  • Je bent SkyTeam Elite+ lid.

Op InsideFlyer schreven we eerder dit artikel over de vernieuwde toegangsvereisten voor de Delta Sky Club Lounges. Lees deze goed door, want er is het nodige veranderd. Vlieg je eerst internationaal en daarna binnenlands door, voldoe je aan een van bovenstaande vereisten, dan moet toegang tot de Sky Club Lounge in Terminal 3 Sky Way geen probleem opleveren.

Ontvangst Delta Sky Club Terminal 3

Na een wandeling van Terminal B, waar de KLM vlucht vanuit Amsterdam arriveert, naar Terminal 3, komen we vrij vlot aan in deze geheel vernieuwde Sky Club lounge van Delta.

De KLM PH-BKL (KL603) gearriveerd op LAX.

De entree ziet er netjes en groots uit. Binnen is er een grote open ruimte met enkele selfservicekiosk en een bemande balie. We scannen onze boardingpas bij de selfservicekiosk. Er verschijnt een melding dat we naar de bemande balie moeten. We worden vriendelijk begroet bij deze balie. De boardingpass wordt hier gescand en we mogen de lounge betreden.

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way

Bij binnenkomst komt er net een sambagroep de trappen af en maakt een entree met dans en muziek. Dat is nog eens een leuke binnenkomer. Met de muziek op de achtergrond betreden we de lounge via de roltrap die ons naar boven brengt.

Faciliteiten Delta Sky Club Lounge

Wanneer je aankomt in de Delta Sky Club in Terminal 3, ga je met de trap of roltrap naar boven. Door middel van een doorgang wandel je de lounge in. Bij binnenkomst zie je gelijk een grote bar. Rechts en links van deze bar zijn er ruimtes om te zitten.

Je kunt kiezen uit verschillende zitgedeeltes, zowel hoog als laag, bij het raam, de bar of meer in het midden van de lounge. Bij de meeste plekken zijn er oplaadmogelijkheden voor je apparatuur.

Door het gebruik van de vele ramen, komt er veel natuurlijk licht in de lounge binnen, persoonlijk vind ik dat erg prettig.

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way

Tegenover de bar is een groot buffet aanwezig.

Er zijn ook verschillende plekken in de lounge waar je drinken kunt inschenken.

Deze Delta lounge beschikt ook over een flink buitenterras. Via de deuren aan weerszijde van de bar kun je het terras betreden. Er zijn verschillende soorten zitgedeeltes en ook hier is een bar te vinden. Op dagen met goed weer is het hier heerlijk vertoeven in het zonnetje. Zeker ook de moeite is het uitzicht op de gates, start- en landingsbanen.

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way

In de lounge is gratis WiFi beschikbaar. Op verschillende plekken in de Delta Sky Club kun je de toegangscode voor de gratis WiFi vinden. De snelheid van de WiFi is prima en het verbinden gaat vlot.

Tot slot beschikt de Delta Sky Club in Terminal 3 Sky Way ook over toiletten en doucheruimtes. Deze doucheruimtes kun je reserveren via de selfservicekiosk of via de servicebalie in de lounge.

De entree van de lounge op de eerste etage met links de servicebalies.

Eten & Drinken

Bij het buffet zijn er verschillende eet- en drinkitems te halen. Gedurende de dag verandert hier het aanbod. Het geheel is vers en wordt goed aangevuld wanneer nodig. Er zijn hier zowel koude als warme maaltijden te vinden. Ook vind je hier bijvoorbeeld koekjes en andere (verpakte) snacks. Tevens zijn er zowel items voor reizigers die vlees, vis of vegetarisch/vegan eten.

Review: Delta Sky Club | Los Angeles (LAX) Terminal 3 Sky Way

Bij de bar en op verschillende plekken in de lounge kun je drinken halen. Hierbij kun je denken aan softdrinkes, water en koffie of thee.

Wil je liever bier, wijn of een andere alcoholische drank, dan kun je dit bestellen bij de eerdergenoemde bar. Deze bar heeft drankjes beschikbaar waarvoor je een meerprijs moet betalen.

De buitenbar.

Overzicht

Publicatie Datum

26 February 2023

Voordelen

- Moderne en nieuwe lounge.
- Verse maaltijden of een snelle snack.
- Veel zitgelegenheid.
- Een buitenterras.
- Vriendelijk personeel.

Nadelen

- Het kan er erg druk zijn.

Sfeer

Service

Ruimte

Voorzieningen

Eten+Drinken

Value

Algemene Waardering

Conclusie

De Delta Sky Club in Los Angeles (LAX) Sky Way T3 is een mooie nieuwe lounge. De lounge beschikt over verschillende faciliteiten die je overstap op de luchthaven aangenamer maken. Zo kun je hier een maaltijd of een drankje nuttigen. Ook is het mogelijk om hier jezelf op te frissen. Het kan er op verschillende momenten druk zijn, waardoor het wat moeilijker is om een plekje te vinden. Een fijn onderdeel van deze lounge is het buitenterras met een goed uitzicht en bar.

5 min leestijd">
4.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *