Review: Delta Sky Club Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level4 min leestijd

Review: Delta Sky Club Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf Parijs CDG vloog ik in de Airbus A380 van Air France naar Los Angeles. Hier moest ik overstappen op mijn laatste vlucht naar San Francisco. Deze vlucht werd uitgevoerd door Delta Air Lines in de Airbus A319, waarover je in dit artikel een review kunt lezen. Tijdens mijn korte overstap op de luchthaven had ik nog de mogelijkheid gebruik te maken van de Delta Sky Lounge op de luchthaven van Los Angeles in Terminal 3 Mezzanine Level. Dit artikel is een review van deze lounge.

Delta Sky Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level

Bij aankomst in Terminal 3 kom je in de centrale ruimte. Zoek hier naar het bordje die je in de richting van de Delta Sky Lounge brengt. Deze is op een etage hoger ten opzichte van waar je binnenkomt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Je komt bij binnenkomst van de Delta Sky Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level direct bij de aanmeldbalie van de lounge. Hier wordt je vriendelijke verwelkomd door enkele medewerkers van de Delta Sky Lounge. Na het scannen van de boardingpas kan ik doorlopen.

Review: Delta Sky Club Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level
Entree van de lounge.

Overzicht

Deze Delta Sky Lounge Los Angeles in Terminal 3 bestaat eigenlijk uit twee gedeeltes. Een direct bij de ingang, die wat rustiger oogt.

Deze diashow vereist JavaScript.

De andere aan de kant van de start- en landingsbanen. Hier heb je ook uitzicht over dit gedeelte van het vliegveld doordat deze ruimte voorzien is van veel ramen. Dit gedeelte bestaat uit enkele zitjes met meerdere stoelen, hoge tafels en stoelen en afzonderlijke zitjes.Review: Delta Sky Club Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level

De andere ruimte meer bij de ingang bestaat uit fauteuils. Tussen de twee ruimtes bevindt zich een bar en een foodcorner.

Vanaf het gedeelte bij het raam heb je zoals gezegd leuk uitzicht op de start- en landingsbanen van dit gedeelte van de luchthaven, ook zie je duidelijk de gates. Dit zijn dan ook wel de favoriete plekken van veel reizigers. Het is in dit gedeelte dan ook veel drukker dan aan de andere kant. Op verschillende plekken zijn oplaadmogelijkheden. Tevens is er prima Wifi in de Delta Sky Lounge.

Deze diashow vereist JavaScript.

Eten & Drinken

Tussen de twee ruimtes is dus een foodcorner geplaatst met een grote bar. Bij de bar hangen tv’s waarop het nieuws maar ook sportwedstrijden te volgen zijn. Bij de bar kun verschillen alcoholische en non-alcoholische dranken bestellen. Ook zijn er dranken die je voor een meerprijs kunt bestellen, dat staat verder vermeld op de menukaart die bij de bar aanwezig is.

Bij de foodcorner is keuze uit verschillende warme en koude gerechten. Veelal staat er duidelijk bij welke ingrediënten er in de gerechten zitten, zodat ook duidelijk is of het bijvoorbeeld voor vegetariërs is of niet. Je kunt naast een warme soep bijvoorbeeld kiezen voor een salade, pasta of wat dacht je van zoetigheden zoals koekjes of een soort pudding. Het aanbod varieert gedurende de dag.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook kun je hier dranken pakken. Er zijn verschillende mogelijkheden qua Starbucks koffie. Je kunt hier variëren met verschillende siropen. Ook is er thee en citroenwater en icetea. Heb je haast, dan kun je ook gemakkelijk wat meenemen voor onderweg. Bijvoorbeeld de koffie, thee of een kleine snack of fruit. Voor de grootte van deze Delta Sky Lounge is er prima keuze aan eten en drinken.

Faciliteiten

In deze Delta Sky Lounge in Terminal 3 Mezzanine Level is goede wifi aanwezig. Hierdoor ben je ook prima bereikbaar voor de buitenwereld. Middels een wachtwoord, dat vermeld staat bij de ingang, kun je gemakkelijk verbinden met het netwerk. Verder zijn er in de lounge ook toiletten aanwezig. Helaas geen douche mogelijkheden in deze lounge.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook bij de ingang is een klein kastje waar wat kranten en tijdschriften te vinden zijn.

Toegang

Vlieg je Business Class bij Delta of een van de SkyTeam maatschappijen, dan heb je toegang tot deze Delta Sky Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level. Vlieg je Economy, maar ben je in het bezig van een Elite Plus status bij een loyaliteitsprogramma zoals Delta SkyMiles of Flying Blue, dan heb je ook toegang tot de lounge. Meer over de toegang tot de lounges van Delta kun je hier lezen.

Artikelenreeks

Meer weten over San Francisco, Yosemite National Park of omgeving? Check dan ook de andere artikelen. Hieronder tref je enkele reviews over de verschillende hotels, lounges of vluchten. Ook kun je meer lezen over de do’s en dont’s in Yosemite National Park, San Fransisco en Silicon Valley.

 1. Tripintroductie San Francisco & Yosemite National Park
 2. Review Air France A380 Economy Upper Deck
 3. Review Air France Salon Lounge Terminal 2E Hall M
 4. Silicon Valley in één dag.
 5. Review Delta Air Lines A319
 6. De Schoonheid van Yosemite National Park
 7. Review Delta Sky Lounge Terminal 3 Los Angeles
 8. Review Holiday Inn & Suites Santa Cruz & tips Santa Cruz
 9. Delta Sky Lounges Terminal 1 San Francisco (Review)
 10. Pullman San Francisco Bay (Review)
 11. Best Western Red Coach Inn (Review)
 12. Delta Sky Lounge Concourse T Atlanta – Domestic Terminal (Review)
 13. Bestemmingstips San Francisco
 14. Delta Sky Lounge Concourse F – Mezzanine Level (Review)
 15. Delta Sky Lounge Concourse E – Nabij Gate E15 (Review)
 16. Review Delta Comfort+ Boeing 767-400 Atlanta – Düsseldorf

Foto’s MdTurck

Overzicht

Publicatie Datum

29 March 2020

Voordelen

- Compacte lounge,
- Prima snacks en drankjes,
- Erg vriendelijk personeel,
- Mooi uitzicht over de start- en landingsbanen van Los Angeles International Airport.

Nadelen

- Geen douches,
- Kan snel vol zijn.

Sfeer

Service

Ruimte

Voorzieningen

Eten+Drinken

Value

Algemene Waardering

Conclusie

De Delta Sky Lounge Los Angeles Terminal 3 Mezzanine Level is een kleine lounge in Terminal 3 op Los Angeles International Airport. Deze lounge is voorzien van voldoende zitplaatsen die ook comfortabel zijn. Bij de meeste plekken zijn wel oplaadmogelijkheden en verder is de lounge voorzien van prima wifi. Heb je wat trek dan ben je hier ook op de goede plek.

4 min leestijd">
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *