Review Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C35 min leestijd

Review - Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C3

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tweemaal heb ik tijdens mijn reis door Californië gebruik kunnen maken van de Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1. Deze lounge is gelegen nabij Gate C3 en eenvoudig te vinden. Zowel na aankomst vanuit Los Angeles als op mijn vervolgreis naar Atlanta kon ik gebruikmaken van deze Delta Sky Lounge.

Locatie

Terminal 1 is niet zo groot, dus vrij snel na de bagage-afgifte en security sta je tussen enkele winkeltjes en wat restaurants.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijwel vooraan aan de linkerkant bevindt zich dan de Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 op de luchthaven van San Francisco International Airport (SFO).

Review - Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C3
San Francisco Harvey Milk Terminal 1

De ingang is duidelijk zichtbaar zult hier dan ook niet snel voorbijlopen. Vanuit de lounge ben je gemakkelijk bij de verschillende gates die in de terminal te vinden zijn. Je hoeft hier niet lang voordat boarding begint te vertrekken, aangezien het echt maar enkele minuten wandelen zal zijn.Review - Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C3

Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1

Je komt op de benedenverdieping aan in de lounge. Daar dien je jezelf aan te melden met je boardingpass en eventueel je loyaliteitspas. Afhankelijk van je status of soort cabine heb je wel of geen toegang tot deze lounge. Wil je weten of je toegang hebt tot de lounge, check deze website van Delta dan. Na het aanmelden kun je per trap of lift naar boven. De lounge is over een grote ruimte uitgespreid. Helemaal aan het begin is nog een informatiebalie. Hier kun je ook vragen om een sleutel voor de douchefaciliteiten. Verder hebben ze informatie over je vlucht. Rondom deze balie bevinden zich een paar zitplaatsen die wat verder zijn afgezonderd en informatieschermen met de laatste vluchtinformatie.

Deze diashow vereist JavaScript.

De Delta Sky Lounge in San Francisco is voorzien van een grote raampartij, waardoor je een mooi uitzicht hebt over de start- en landingsbanen, evenals de gates. Langs de gehele raampartij zijn grote fauteuils of banken geplaatst met een tafeltje, allen voorzien van oplaadmogelijkheden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Verder naar achter zijn kleine stoelen met tafeltjes geplaatst. Bij binnenkomst links is een grote bar waar je allerlei dranken kunt bestellen. Voor de bar zijn verhoogde zitplaatsen aanwezig.

Deze diashow vereist JavaScript.

Achterin de Delta Sky Lounge is nog een werkgebied, evenals een groot buffet dat hier is uitgestald. Review - Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C3Helemaal achterin is het sanitaire gedeelte. Deze Delta Sky Lounge is erg modern en voorzien van prettige faciliteiten voorafgaand of na een vlucht.

Eten & Drinken

In deze Delta Sky Lounge is een groot aanbod aan eten en drinken. Bij The Bar is een speciaal menu met cocktails, wijnen en andere sterke dranken, waarvan je hier een overzicht kunt zien van beschikbare dranken. Er zijn daarnaast meerdere dranken aanwezig. Denk aan softdrinks en verschillende warme dranken die je ook bij de koffiecorner kunt halen. Hier serveren ze Starbucks Coffee en heb je ook de mogelijkheid te kiezen uit de verschillende siropen die er staan. Je kunt ook coffee-to-go nemen als bijvoorbeeld je vlucht bijna vertrekt.Review - Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C3

Het buffet bestaat verder uit een ruim assortiment aan warme en koude gerechten. De kwaliteit van het eten is prima. Duidelijk staat ook aangegeven wat welk gerecht is en welke soort ingrediënten erin zitten, zodat voor reizigers met allergieën, je weet of je het wel of niet kunt nemen. Tijdens mijn bezoeken stond er voldoende personeel die continue de boel netjes hield en ook weer aanvulde. Het aanbod verandert gedurende de dag. Dus in de ochtend zijn het voornamelijk ontbijtitems, in de avond warme gerechten of salades. Het was allemaal erg lekker, probeer ook de nagerechten eens.

Deze diashow vereist JavaScript.

Faciliteiten

De lounge beschikt over prima Wifi, daarmee kun je gemakkelijk verbinden door via instellingen naar je wifi te gaan. Daar klik je op de Wifi van de Delta Sky Lounge, waarna je het wachtwoord invult. Dit wachtwoord staan aangegeven bij de ingang van de Delta Sky Lounge.

Achterin de lounge is verder de mogelijkheid om nog wat dingen af te drukken. Dit kun je eenvoudig draadloos doen. Instructies staan bij de printer. Nabij deze ruimte is ook een hoek met voldoende tijdschriften en kranten die je hier kunt pakken. Review - Delta Sky Lounge San Francisco Terminal 1 nabij Gate C3

Zin om je even op te frissen, de Delta Sky Lounge beschikt over enkele douches. Hiervan kun je de sleutel bij de informatiebalie voorin de lounge vragen. De douches zijn ruim en voorzien van de nodige zeep in verschillende flacons. Ook is er een grote wastafel. Heb je amenities nodig, dit kun je ook vragen bij de informatiebalie.

Deze diashow vereist JavaScript.

Artikelenreeks

Meer weten over San Francisco, Yosemite National Park of omgeving? Check dan ook de andere artikelen. Hieronder tref je enkele reviews over de verschillende hotels, lounges of vluchten. Ook kun je meer lezen over de do’s en dont’s in Yosemite National Park, San Fransisco en Silicon Valley.

 1. Tripintroductie San Francisco & Yosemite National Park
 2. Review Air France A380 Economy Upper Deck
 3. Review Air France Salon Lounge Terminal 2E Hall M
 4. Silicon Valley in één dag.
 5. Review Delta Air Lines A319
 6. De Schoonheid van Yosemite National Park
 7. Review Delta Sky Lounge Terminal 3 Los Angeles
 8. Review Holiday Inn & Suites Santa Cruz & tips Santa Cruz
 9. Delta Sky Lounges Terminal 1 San Francisco (Review)
 10. Pullman San Francisco Bay (Review)
 11. Best Western Red Coach Inn (Review)
 12. Delta Sky Lounge Concourse T Atlanta – Domestic Terminal (Review)
 13. Bestemmingstips San Francisco
 14. Delta Sky Lounge Concourse F – Mezzanine Level (Review)
 15. Delta Sky Lounge Concourse E – Nabij Gate E15 (Review)
 16. Review Delta Comfort+ Boeing 767-400 Atlanta – Düsseldorf

Foto’s MdTurck

Overzicht

Publicatie Datum

5 April 2020

Voordelen

- Nette, schone en moderne lounge,
- Erg vriendelijk en behulpzaam personeel,
- Lekker eten en drinken,
- Prettige fauteuils,
- Ruime Lounge,
- Goede en snelle wifi,
- Mooi uitzicht over de start- en landingsbanen,
- Prettig sanitair.

Nadelen

- -

Sfeer

Service

Ruimte

Voorzieningen

Eten+Drinken

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Deze Delta Sky Lounge Terminal 1 op de luchthaven van San Francisco is een echte aanrader. Het is een mooie en ruime lounge. Voorzien van veel zitgelegenheid, lekker eten en drinken en bovenal een mooi uitzicht op de gates, start- en landingsbanen. Hij is vlakbij de gates en ook de ingang van terminal 1. Bovenal een goede plek om je reis te starten of vervolgen.

5 min leestijd">
4.3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *