Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T – Domestic Terminal4 min leestijd

Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De terugreis is begonnen en ik vlieg vanuit San Francisco naar Atlanta. Op de luchthaven heb ik enkele uren de tijd voordat mijn volgende vlucht vertrekt. Daarom bezoek ik verschillende Delta Sky Lounges op de luchthaven. In dit artikel zal ik terugblikken op mijn bezoek aan de Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T. Deze lounge is gelegen in de Domestic Terminal.

Locatie

Zoals al aangegeven is de Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T gelegen in de Domestic Terminal. Vanuit de verschillende gates ben je gemakkelijk bij de lounge. Gate G7 is het dichtstbij deze lounge. In de terminal is verder geen mooie entree zichtbaar, je moet namelijk eerst met een lift naar de juiste etage. Daar kom je bij de entree, waar je allereerst langs de aanmeldbalie moet om je boardingpass te laten checken. Bij de entree oogt de lounge erg groot, maar dat is deze lounge zeker niet. Tijdens mijn bezoek was deze lounge ook erg vol, en geen mogelijkheid om ergens te zitten.

Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal
Pak hier de lift naar de juiste etage voor toegang tot de Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T

Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T (Domestic Terminal)

Middels een lift kom je aan op de juiste verdieping voor de Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T. Je komt gelijk bij de aanmeldbalie om in te checken voor een bezoek aan deze lounge. Er waren ook enkele digitale aanmeldzuilen aanwezig, zoals je ook wel bij andere airport lounges ziet. Maar deze waren op het moment van bezoek nog niet in gebruik. Na het aanmelden kun je kiezen om in twee ruimtes plaats te nemen. De grootste ruimte is rechtdoor na de balie.

Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal
Aanmeldbalie

In de grootste ruimte zijn er zitjes bij het raam, waar je uitkijkt op de start- en landingsbanen. Altijd leuk natuurlijk. Verder is er een groot tv scherm waar allerlei programma’s te volgen zijn. In dit gedeelte van de lounge zijn ook nog fauteuils en tafeltjes geplaatst. Bij de bar kun je ook zitten. In deze grotere ruimten bevinden zich ook de bar, buffet, zitplaatsen en de toiletten. De andere ruimte is voor de balie waar je incheckt voor toegang. De lounge is gezellig ingericht met wat kunst, waardoor het er wat meer ontspannen uitziet.

Deze diashow vereist JavaScript.

Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal

Je hebt toegang tot deze lounge als je Business Class reist, een elite plus status hebt bij een loyaliteitsprogramma of wanneer je toegang koopt. Alle voorwaarden voor toegang van deze lounge kun je op deze website nalezen

Eten & Drinken

Deze Delta Sky Lounge kent een redelijk aanbod van eten en drinken. Er is een grote bar waar je verschillende non-alcoholische en alcoholische dranken kunt bestellen. Eveneens is er een bar waar je jezelf kunt voorzien van verschillende dranken. Dit zijn softdrinks, koffie, thee, sappen, melk en water. Sommige dranken zijn tegen betaling te verkrijgen bij de bar in de deze Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook is er een aardig buffet aanwezig waar wisselende gerechten worden geserveerd. Bij elk gerecht staat een bordje met ingrediënten. Het aanbod varieert van warme tot koude gerechten, van lichte snacks tot maaltijden die meer vullen. Gedurende de dag varieert het aanbod ook van ontbijt tot diner. Het eten kun je opscheppen in papieren bakjes. Persoonlijk vind ik dit niet zo prettig, maar dit is wel het gemakkelijkst op te ruimen uiteraard.

Deze diashow vereist JavaScript.

Faciliteiten

In deze lounge is er de mogelijkheid om wat eten en drinken te nuttigen. Verder is er in de lounge een toiletruimte aanwezig, waar je je ook een beetje kunt opfrissen voor of na je vlucht. Er is geen douche aanwezig in deze lounge.Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal

De Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T beschikt over prima WiFi. De toegangscode kun je bij de aanmeldbalie vinden.

In het grootste gedeelte van de lounge is ook een hoek met een kast waar je wat tijdschriften en kranten kunt vinden. Ook is hier een balie waar je met je reisgerelateerde vragen terecht kunt.Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal

Net voorbij de aanmeldbalie hangen schermen waarop de laatste vluchtinformatie te vinden is.Review: Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T - Domestic Terminal

Artikelenreeks

Meer weten over San Francisco, Yosemite National Park of omgeving? Check dan ook de andere artikelen. Hieronder tref je enkele reviews over de verschillende hotels, lounges of vluchten. Ook kun je meer lezen over de do’s en dont’s in Yosemite National Park, San Fransisco en Silicon Valley.

 1. Tripintroductie San Francisco & Yosemite National Park
 2. Review Air France A380 Economy Upper Deck
 3. Review Air France Salon Lounge Terminal 2E Hall M
 4. Silicon Valley in één dag.
 5. Review Delta Air Lines A319
 6. De Schoonheid van Yosemite National Park
 7. Review Delta Sky Lounge Terminal 3 Los Angeles
 8. Review Holiday Inn & Suites Santa Cruz & tips Santa Cruz
 9. Delta Sky Lounges Terminal 1 San Francisco (Review)
 10. Pullman San Francisco Bay (Review)
 11. Best Western Red Coach Inn (Review)
 12. Delta Sky Lounge Concourse T Atlanta – Domestic Terminal (Review)
 13. Bestemmingstips San Francisco
 14. Delta Sky Lounge Concourse F – Mezzanine Level (Review)
 15. Delta Sky Lounge Concourse E – Nabij Gate E15 (Review)
 16. Review Delta Comfort+ Boeing 767-400 Atlanta – Düsseldorf

Foto’s MdTurck

Overzicht

Publicatie Datum

10 May 2020

Voordelen

- Moderne lounge,
- Mooi uitzicht over start- en landingsbanen,
- Prima eten en drinken.

Nadelen

- Relatief kleine lounge, waardoor snel vol,
- Geen douche mogelijkheden.

Sfeer

Service

Ruimte

Voorzieningen

Eten+Drinken

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Delta heeft verschillende lounges op de luchthaven Atlanta (ATL). Bij de binnenlandse terminal (Domestic) heb je de Delta Sky Lounge Atlanta Concourse T. Deze lounge is niet heel groot voor de hoeveelheid vluchten die hier vertrekt en arriveert. Daardoor is de lounge ook al gauw vol. Heb je een lange overstap of een internationale doorverbinding, probeer dan een van de andere lounges op de luchthaven. Deze lounge is verder modern, bied prima maaltijden en dranken en is schoon. Prima voor een korte stop, zeker ook als het niet al te druk is.

4 min leestijd">
2.8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *