Review: Delta Sky Lounge Atlanta – Concourse F Mezzanine Level6 min leestijd

Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine Level

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens mijn overstap op de luchthaven van Atlanta, had ik ruim voldoende tijd om de Delta Sky Lounge te bezoeken. Zelfs wel meer dan één. Ik startte mijn bezoek in de Domestic terminal, maar daar was het erg druk. Ik besloot dan ook naar een grotere Delta Lounge te verplaatsen. Namelijk de Delta Sky Lounge Atlanta Concourse F Mezzanine Level. Dit is ook de grootste Delta lounge op de luchthaven van Atlanta. Dit is een review over deze Delta Sky lounge.

Locatie Concourse F

Je kunt gemakkelijk tussen de verschillende Concourses op de luchthaven wandelen. Dit kost je zo’n 5 minuten tussen elke Concourse. Echter, wil je de tijd niet aan wandelen spenderen, dan kun je de AirTrain gebruiken. Deze brengt je in minder dan één minuut van de ene naar de andere Concourse. Aangezien ik uit de Domestic Terminal kwam, maakte ik gebruik van de AirTrain om te reizen naar Concourse F.

Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine Level
Plattegrond Vliegveld Atlanta (ATL)
Bron: Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Hierna wandel je via enkele trappen naar de juiste etage waar je je eerst tussen winkels en gates bevindt. Volg hierna de borden met ‘Delta Sky Lounge’ om bij de lounge uit te komen. Je moet nogmaals een etage naar boven, waarna je een grote ingang zult tegenkomen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Entree & overview

Bij de ingang wordt je verwelkomd door een van de medewerkers bij de aanmeldbalie. Na het controleren van je vliegticket kun je door.

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze internationale lounge van Delta Air Lines is erg groot. Het bestaat uit verschillende ruimtes en verdiepingen. Een groot pluspunt aan deze Delta Lounge vond ik het grote (overdekte) buitenterras. Hier heb je een mooi uitzicht over de gates en een deel van de start- en landingsbanen.

Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine Level
Uitzicht vanuit het terras in deze lounge

Binnen zijn er een paar grote ruimtes met stoelen, tafels, banken, fauteuils en een bar. Nabij de bar is ook een hoek met een buffet. Er is ook een grote doucheruimtes.

Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine Level

Toegang

Om toegang tot deze Delta Sky Lounge Atlanta Concourse F Mezzanine Level te krijgen moet je voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

 • Je reist met Delta Air Lines of een van de SkyTeam partners in First of Business Class,
 • Je hebt een Elite Plus status bij Delta Sky Club of een van de SkyTeam partners (ook FlyinBlue Elite Plus leden),

Flying Blue Gold

 • Je bent in het bezit van een Delta SkyMiles Reserve American Express Card en in het bezit van een Delta vliegticket,
 • Je bent in het bezit van een Delta SkyMiles Platinum Amex card, je betaalt dan $39,- per bezoek,
 • Ben je in het bezit van een Centurion Card of een Platinum Card van Amex, dan heb je toegang als je dezelfde dag een Delta vlucht, of een Delta codeshare vlucht hebt,
 • Andere voorwaarden kun je hier lezen.
 • Het is niet meer mogelijk om toegang te kopen.

De Delta Sky Lounge Atlanta Concourse F is geopend tussen 7 uur in de ochtend en 9 uur in de avond (07.00 – 21.00).

Zitruimtes

Deze Delta Sky Lounge Atlanta Concourse F bestaat uit een aantal verschillende ruimtes. Bij binnenkomst kom je in de grootste ruimte aan de rechterkant. Hier zijn zowel banken als tafeltjes met stoelen en fauteuils geplaatst. Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine LevelVerder is er een kleine bovenverdieping met verschillende zitgedeeltes. Ook is er een buiten terras, deze plek is overdekt en beschikt over comfortabele zitplekken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Dan is er binnen nog een andere grote ruimte met daarin voornamelijk grote fauteuils en een lange zitbank. Dit gedeelte is te vinden links achter de bar.

Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine Level

Eten & Drinken

In deze Delta Sky Lounge Atlanta Concourse F is ook een eet en drink gedeelte. Voor deze grote van de lounge niet erg ruim. Soms moet je dan ook even wachten voordat je bij de verschillende gerechten kunt. Het aanbod veranderd gedurende de dag. De maaltijden zien er goed uit en smaken ook lekker. Er is ook een gedeelte met bijvoorbeeld koekjes en andere zoetigheden. Bij de meeste gerechten staan bordjes met wat het is en welke ingrediënten erin verwerkt zijn, handig voor reizigers met bijvoorbeeld een allergie of dieet. Heb je een vraag over een gerecht, vraag het gerust aan een medewerker, ze helpen je graag.

Deze diashow vereist JavaScript.

Er zijn ook verschillende (gratis) dranken te verkrijgen. Een deel is non-alcoholisch, maar er is ook een deel met alcoholische dranken verkrijgbaar. Koffie en thee kun je zelf pakken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Andere dranken haal je bij The Bar. Bij de bar is ook een menukaart met betaalde premium dranken. Zowel qua eten als drinken is er voldoende keuzen. De kwaliteit van het eten is prima, enige nadeel zijn de papieren bordjes die eveneens niet erg groot zijn.

Review Delta Sky Lounge Atlanta - Concourse F Mezzanine Level
The Bar

Ontspannen

Deze Delta Sky Lounge op de luchthaven van Atlanta in Concourse F Mezzanine Level is een ruime lounge. Hij beschikt over voldoende comfortabele zitgedeeltes waar je prima kunt ontspannen. Ook is de Wifi in deze lounge erg goed, handig om bijvoorbeeld nog een film te kijken, krantje te downloaden of contact te hebben met familie of zakenpartners. Bij de ingang is een corner met tijdschriften en kranten. Ook is er een mogelijkheid op te frissen in de douches in deze lounge. Het hoogte punt aan deze lounge was lekker genieten in het zonnetje op het buitenterras in deze lounge. Ben je bij deze lounge, check dan zeker of er plek is. Je hebt hier ook goed uitzicht op de gates, toestellen en start- en landingsbanen.

Artikelenreeks

Meer weten over San Francisco, Yosemite National Park of omgeving? Check dan ook de andere artikelen. Hieronder tref je enkele reviews over de verschillende hotels, lounges of vluchten. Ook kun je meer lezen over de do’s en dont’s in Yosemite National Park, San Fransisco en Silicon Valley.

 1. Tripintroductie San Francisco & Yosemite National Park
 2. Review Air France A380 Economy Upper Deck
 3. Review Air France Salon Lounge Terminal 2E Hall M
 4. Silicon Valley in één dag.
 5. Review Delta Air Lines A319
 6. De Schoonheid van Yosemite National Park
 7. Review Delta Sky Lounge Terminal 3 Los Angeles
 8. Review Holiday Inn & Suites Santa Cruz & tips Santa Cruz
 9. Delta Sky Lounges Terminal 1 San Francisco (Review)
 10. Pullman San Francisco Bay (Review)
 11. Best Western Red Coach Inn (Review)
 12. Delta Sky Lounge Concourse T Atlanta – Domestic Terminal (Review)
 13. Bestemmingstips San Francisco
 14. Delta Sky Lounge Concourse F – Mezzanine Level (Review)
 15. Delta Sky Lounge Concourse E – Nabij Gate E15 (Review)
 16. Review Delta Comfort+ Boeing 767-400 Atlanta – Düsseldorf

Foto’s MdTurck

Overzicht

Publicatie Datum

24 May 2020

Voordelen

- Mooi buiten terras, met leuk uitzicht.
- Goede kwaliteit maaltijden.
- Dichtbij de verschillende gates.
- Voldoende zitgedeeltes.

Nadelen

- Het gedeelte met eten en drinken is klein in een erg grote lounge. Het kan er dus erg druk zijn.
- Lounge is al wat ouder, dat zie je hier en daar aan het meubilair.

Sfeer

Service

Ruimte

Voorzieningen

Eten+Drinken

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Mijn bezoek aan deze Delta Sky Lounge Atlanta Concourse F was een prima keuze. Ik heb hier heerlijk kunnen genieten op het terras in het zonnetje, onder genot van een lekker hapje en drankje. Deze lounge is dan zeker ook de moeite om te bezoeken tijdens je start/overstap in Atlanta. De lounge is ruim en heeft voldoende zitplekken. Eveneens kun je je er opfrissen of nog wat werk verrichten.

6 min leestijd">
3.8

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *