Flying Blue Promo Rewards Februari 20237 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Februari 2023

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Daar gaan we weer! Februari 2023 is aangebroken dus dat betekent een nieuwe maand met nieuwe Flying Blue Promo Rewards. Ditmaal valt gelijk op dat er veel intercontinentale bestemmingen in de aanbieding zijn. Wat dacht je van Chicago, Bogotá of toch Kaapstad? In deze februari editie van de Flying Blue Promo Rewards zetten we alle bestemmingen en prijzen voor je op een rijtje!

Wanneer boeken en reizen

De bestemmingen uit de huidige Flying Blue Promo Rewards zijn enkel in februari 2023 te boeken. Dus van 1 februari tot en met 28 februari 2023. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 31 juli 2023. Het boeken van de bestemmingen doe je via de website van KLM of Air France met je Flying Blue-account. Je klikt hiervoor de juiste bestemming op de website van Flying Blue aan en wordt automatisch doorgestuurd naar de boekingspagina. Hiervoor dien je wel ingelogd te zijn met je Flying Blue account. Kortingen kunnen deze maand oplopen tot wel 25% van het reguliere tarief. Ten opzichte van vorige maand vlieg je deze keer enkel in de Economy cabine. Er zijn dus geen aanbiedingen voor Premium Economy of Business Class

Regio Europa

We starten heerlijk dichtbij: EUROPA! KLM en Air France bieden binnen Europa verschilellende mooie bestemmingen aan. Prijzen starten vanaf 3.750 Miles per enkele reis voor de voordeligste bestemming. Voor vluchten met KLM heb je de volgende opties:

 • Berlijn (BER) in Economy vanaf 3.750 Miles per enkele reis.
 • München (MUC) in Economy vanaf 3.750 Miles per enkele reis.
 • Dresden (DRS) in Economy vanaf 5.625 Miles per enkele reis.
 • Wenen (VIE) in Economy vanaf 6.000 Miles per enkele reis.
 • Warschau (WAW) in Economy vanaf 10.125 Miles per enkele reis.

Bovengenoemde prijzen in Miles zijn exclusief belastingen. Deze belastingen moeten betaald worden in euro’s.

Vertrek je graag vanuit Parijs of liever naar een andere bestemming, dan zijn dit je opties:

 • Geneve (GVA) in Economy vanaf 3.750 Miles per enkele reis.
 • Clermont-Ferrand (CFE) in Economy vanaf 4.875 Miles per enkele reis.
 • Lyon (LYS) in Economy vanaf 4.875 Miles per enkele reis.
 • München (MUC) in Economy vanaf 4.875 Miles per enkele reis.
 • Marseille (MRS) in Economy vanaf 5.250 Miles per enkele reis.

In de februarie editie van de Flying Blue Promo Rewards 2023 vind je ook één bestemming vanuit het Franse Lyon:

 • Toulouse (TLS) in Economy vanaf 5.625 Miles per enkele reis.

Bestemmingstips Europa

Heb je interesse in een van bovenstaande bestemmingen, dan kunnen we je op weg helpen met verschillende tips. Op onze website zijn verschillende bestemmingen uitgewerkt. Wat dacht je van het zonnige Marseille in het zuiden van Frankrijk. Heerlijk struinen door de mooie stad en aan het eind van de dag lekker ontspannen in het MGallery Grand Hôtel Beauvau Marseille Vieux-Port. Ook een ideale locatie is het ibis Styles Marseille Provence Aéroport, op weg naar het vliegveld. Liever een andere Franse stad bezoeken, of wellicht in combinatie met Marseille? Kijk eens naar deze gezellige bestemming: Lyon, waar de rivier de Rhône en Saône samenkomen. Ook hier zit een schitterend MGallery hotel, fijn in het midden van de stad. Een verblijf in het MGallery Hotel Le Royal is dan zeker ook een aanrader.

Liever naar Duitsland? Een bezoek aan bijvoorbeeld Berlijn is altijd leuk! Deze diverse stad heeft voor iedereen wel wat te bieden. Overnachten kan onder andere in het Hampton by Hilton Berlin City Alexanderplatz.

In het zuiden aan het begin van de Alpen tref je München. Na een verblijf in het Pullman München is het weer tijd om naar huis te gaan. Sinds kort heeft de luchthaven van München een nieuwe Salon Lounge Air France. Met een Flying Blue Elite Plus status kun je kosteloos gebruikmaken van deze mooie lounge!

Tot slot zijn we weg van de historische stad in Warschau en het heerlijk relaxte verblijf in het Sofitel Warschau Victoria. Maar ook Wenen doet het goed! Zo verbleef een blogger onlangs in het Hilton Garden Inn Wiener Neustadt en schreef deze review. Een tweede verblijf was ook in Wenen maar in het Hilton Vienna Danube Waterfront.

Intercontinentale bestemmingen

Intercontinentaal zijn er in deze februari 2023 editie van de Flying Blue Promo Rewards maar liefst 13 bestemmingen. Je kunt naar onderstaande bestemmingen ook vliegen vanuit andere luchthavens in Europa dan Parijs Charles de Gaulle (CDG), Lyon (LYS) of Amsterdam Airport Schiphol (AMS).

 • Boston (BOS) in Economy vanaf 11.250 Miles per enkele reis.
 • Chicago (ORD) in Economy vanaf 11.250 Miles per enkele reis.
 • Austin (AUS) in Economy vanaf 15.000 Miles per enkele reis.
 • Houston (IAH) in Economy vanaf 15.000 Miles per enkele reis.
 • San Francisco (SFO) in Economy vanaf 15.000 Miles per enkele reis.
 • Aruba (AUA) in Economy vanaf 25.500 Miles per enkele reis.
 • Point a Pitre (PTP) in Economy vanaf 20.250 Miles per enkele reis.
 • Cayenne (CAY) in Economy vanaf 27.750 Miles per enkele reis.
 • Bogotá (BOG) in Economy vanaf 20.250 Miles per enkele reis.
 • Lagos (LOS) in Economy vanaf 22.125 Miles per enkele reis.
 • Bamako (BKO) in Economy vanaf 15.000 Miles per enkele reis.
 • Johannesburg (JBN) in Economy vanaf 17.625 Miles per enkele reis.
 • Kaapstad (CPT) in Economy vanaf 23.250 Miles per enkele reis.

Bestemmingstips in de Verenigde Staten en Zuid-Afrika

Interessant zijn bovenstaande bestemmingen zeker! Ben je niet gebonden aan bijvoorbeeld schoolvakanties, dan kun je deze intercontinentale bestemmingen net buiten het hoogseizoen bereizen. Zelf zijn we fan van onder andere de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Ben je geïnteresseerd in een reis naar de Verenigde Staten, dan vind je deze artikelen wellicht interessant:

Bestemmingstips: Relaxen in San Francisco, Californië

Een mooie (safari)-trip door Zuid-Afrika? Dat is zeker de moeite waard. In deze artikelen lees je meer over onze ervaringen en hotels waar we hebben verbleven:

Miles sparen en uitgeven

Er zijn tal van manieren hoe je aan Flying Blue Miles kunt komen. Zo koop je bijvoorbeeld een vliegticket bij KLM, Air France of Transavia. Bij Transavia is het dan wel van belang dat je een Plus of Max-tarief koopt. Je spaart dan tot 1.000 Miles per enkele reis. Bij KLM en Air France is het aantal Flying Blue Miles dat je spaart afhankelijk van de kosten van het ticket en je status bij Flying Blue.

Er zijn ook andere manieren om aan Miles te komen bij Flying Blue. Bijvoorbeeld door de aanschaf van een American Express Flying Blue betaalkaart. Je krijgt op dit moment bijvoorbeeld 7.500 Miles bij de aanschaf van een American Express Flying Blue Gold betaalkaart. Je kunt ook voor de Platinum variant gaan en dan ontvang je 15.000 Miles. Deze Miles kun je dan weer eenvoudig gebruiken voor de aanschaf van de Promo Rewardtickets. Voor uitgaves met je betaalkaart spaar je ook Miles. Afhankelijk van de soort kaart ontvang je een andere hoeveelheid. Bijvoorbeeld voor je online uitgave of boodschappen bij Jumbo, Kruitvat of Aldi.

Voor onze lezers uit België is er de Flying Blue World Mastercard of Premium Flying Blue World Mastercard. Deze betaalkaarten zijn in vergelijking met de American Express betaalkaart voordeliger en bieden vergelijkbare voordelen wat betreft het sparen van Flying Blue Miles. Ook krijg je nu een welkomstbonus van respectievelijk 3.500 en 5.000 Miles na je eerste uitgaven. Je leest hier meer over de Flying Blue Mastercard in België.

Hoe dan ook, het is interessant om Flying Blue Miles te sparen. Zeker als je deze daarna in kunt zetten voor mooie bestemmingen zoals in deze februari editie van de Flying Blue Promo Rewards 2023. Voor welke bestemming ga jij deze keer?

Foto’s: InsideFlyer | Bron: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *