Delta opent nieuwe SkyClub in Los Angeles2 min leestijd

Delta Sky Club Los Angeles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Air Lines heeft vorige week een gloednieuwe Sky Club geopend op de luchthaven van Los Angeles. De Amerikaanse maatschappij is op dit moment de hele terminal op LAX aan het renoveren. De werkzaamheden moeten in 2023 afgerond zijn maar de lounge is nu alvast geopend. In 2020 opende Delta ook al een nieuwe lounge in Salt Lake City.

Nieuwe Delta Sky Club Los Angeles

De nieuwe Delta Sky Club in Los Angeles is te vinden tussen de terminals 2 en 3. Bij de ingang bevinden zich 5 self-service check-in kiosken. Dit is vooral handig voor aankomende reizigers die hun vlucht hebben gemist of met een andere maatschappij zijn aangekomen en met Delta doorvliegen.

Delta Sky Club Los Angeles
Ingang van de Delta Sky Club in Los Angeles.

Als je de trap naar boven neemt kom je in het hoofdgedeelte van de lounge uit. Hier heb je direct een fantastisch uitzicht over de vliegtuigen. De grote ramen brengen veel daglicht naar binnen waardoor de lounge nog groter aandoet. De lounge is verder gericht op elk type reiziger. Zo vind je er naast een relaxed zitgedeelte ook werkruimtes. Het mooiste gedeelte is zonder twijfel het mooie dakterras wat zelfs uitzicht biedt over de Hollywood Hills. Verder biedt de lounge een veelzijdige keuze aan eten en drinken. Ook zijn er acht douches en een familieruimte aanwezig. Hieronder vind je een aantal foto’s van de lounge. Meer informatie en foto’s zijn trouwens te vinden op de website van Delta.

Delta Sky Club Los Angeles zitgedeelte.

 

Delta Sky Club bar.

Delta Sky Clubs zijn over het algemeen een stukje beter dan de American Admirals Clubs en United Clubs. Delta heeft in tegenstelling tot American en United echter geen business class lounges. Al verandert dat volgens OMAAT snel aangezien Delta binnenkort ook met Delta One lounges komt in New York-JFK en Los Angeles.

Toegang tot de lounge

Je hebt toegang tot de Delta Sky Clubs als je op dezelfde dag een internationale vlucht hebt staan in business class. Ook heb je toegang tot deze lounge als je een Delta SkyMiles Gold, Platinum of Diamond lid bent. Hetzelfde geldt voor SkyTeam Elite+ Leden. Je moet dan ook op een internationale vlucht zitten aangezien je geen loungetoegang hebt op vluchten binnen Noord-Amerika.

Beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *