Iberia cadeaukaarten tijdelijk met 15% korting1 min leestijd

Iberia Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia heeft momenteel een promotie waarbij je tot 15% korting krijgt bij aankoop van een cadeaukaart. Met deze promotie kun je dus tot 15% besparen op je vliegticket. Je kunt de goedkopere cadeaukaarten kopen tot 1 mei 2022. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een speciaal programma als je een overstap hebt. Vlieg je via Spanje, dan kun je ook eventueel ook gebruik maken van Stopover Hola Madrid.

Iberia cadeaukaart tot 15% korting

De cadeaukaart kun je gebruiken voor vluchten met Iberia, IberiaExpress en Air Nostrum. Je kunt de kaart helaas niet gebruiken voor vluchten met oneworld partners zoals British Airways. De kaart heeft een geldigheidsduur van twaalf maanden. Je moet dus rekening houden met de beperkte houdbaarheid van de giftcard.

Er zijn vier vaste bedragen waar je uit kunt kiezen;

  • €50,- cadeaukaart voor €45,- (10% korting)
  • €100,- cadeaukaart voor €88,- (12% korting)
  • €300,- cadeaukaart voor €258,- (14% korting)
  • €500,- cadeaukaart voor €425 (15% korting)

Het is ook mogelijk om zelf een keuze te maken voor een bedrag. Het maximale bedrag per cadeaukaart is €3.000. Tijdens deze promotie kost je dat dan €2.550. De giftcard ontvang je digitaal in je mail en alle voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van oneworld. Samen met andere luchtvaartmaatschappijen kun je ruim 150 landen bereiken. Iberia is met name gericht op verbindingen met Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Binnen Europa vliegt de luchtvaartmaatschappij ook dagelijks naar Amsterdam.

Iberia biedt tijdelijk 25% korting op gift cards (Bron: Iberia)

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *