Verdien Accor punten bij activiteiten en evenementen1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf nu is het naast het verdienen en besteden van punten bij Accor ALL ook mogelijk om deze te verdienen te besteden bij activiteiten en evenementen. Vorige week kwam Accor ALL ook al met een promotie waarbij je dubbele punten kunt verdienen op verblijven in een aantal luxe hotels.

Accor ALL punten bij activiteiten en evenementen

Het is nu mogelijk om Accor punten te verdienen en te besteden op activiteiten en evenementen in 50 steden wereldwijd.  Het gaat hierbij om activiteiten en evenementen in de volgende steden: Adelaide, Amsterdam, Atlanta, Auckland, Barcelona, Berlijn, Birmingham, Bordeaux, Boston, Brisbane, Bristol, Brussels, Chicago, Dallas, Dubai, Dublin, Genève, Glasgow, Gold Coast Hamburg, Lille, Lissabon, Liverpool, Londen, Los Angeles, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Melbourne, Mexico-Stad, Miami, Milaan, München, Nantes, New York, Nice, Parijs, Perth, Porto, Rio de Janeiro, Rome, San Francisco, São Paulo, Seattle, Sevilla, Singapore, Sydney, Toronto, Toulouse, Valencia, Vancouver, Wenen, Washington D.C. en Zurich.

Accor geeft momenteel de derde nacht gratis (Bron: Accor)
Verdien en besteed vanaf nu punten aan activiteiten en evenementen. (Bron: Accor)

Accor werkt sinds kort namelijk samen met Fever. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de musical van de Lion King. Dit kost dan € 84,- ofwel 8.400 punten per persoon. De waarde is hierbij niet heel groot maar is beter dan niets. Meer informatie over het verdienen en besteden van Accor ALL punten bij activiteiten en evenementen kun je vinden op de website van Accor.

Conclusie

Het is altijd een goede ontwikkeling als een loyaliteitsprogramma meer opties toevoegt om punten te verdienen en te besteden. Dit is vooral interessant voor wie veel naar evenementen gaat.

 Uitgelichte afbeelding: Accor ALL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *