Ontdek Madrid met het Stopover Programma van Iberia

Stopover Hola Madrid

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je een vliegreis hebt met een overstap, kan het leuk zijn deze mogelijkheid te benutten om een stopover in te bouwen. Een verplichte overstap kan dan uitmonden in een een leuke extra citytrip. Zeker ook leuk als het een bestemming is waar je anders niet zo snel zou komen. Iberia biedt nu met het programma Stopover Hola Madrid allerlei aantrekkelijke dingen aan om je te verleiden een paar dagen in Madrid te blijven!
Je vindt alle informatie op de speciale actiepagina op de website van Iberia.

Stopover Hola Madrid

Stopover Hola Madrid

Zo biedt Iberia onder andere twee dagen gratis openbaar vervoer aan en diverse kortingen om de lokale highlights te bezoeken. Je kunt een stopover via dit programma boeken tot een verblijf van 6 dagen. Het werkt alleen als er een lange-afstandsvlucht is geboekt die vanaf Madrid vertrekt. Je kunt kiezen of je op de heenweg of juist op de terugweg van het stopover programma gebruik wilt maken.

Iberia biedt van alles aan om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zoals korting op hotelovernachtingen, vervoer van/naar het hotel, restaurant reserveringen en museumkaartjes. En zoals al eerder gezegd: vervoer binnen de stad moet heen probleem zijn, aangezien je twee dagen gratis ov krijgt aangeboden. Het is zelfs mogelijk om gratis bier te drinken bij La Cervecista de Mahou-San Miguel!

File:Calle de Alcalá
File:Calle de Alcalá

Boeken

Als je interesse hebt, kun je je tickets via de actiepagina boeken. Naast het vliegticket kun je tal van extra services bieden die allemaal keurig op een rijtje staan, afhankelijk van hoeveel extra’s je wilt boeken. Er zijn geen verplichte onderdelen die geboekt hoeven te worden, dus je kunt het eenvoudig houden of jezelf lekker pamperen.

Er zijn steeds meer airlines die stopover programma’s aanbieden. Een bekende hierbij is Qatar Airways die ook een heel aantrekkelijk stopover programma aanbiedt. Ook schreven we eerder over het stopover programma van Alitalia voor Rome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *