Cathay Pacific vanaf eind maart dagelijks naar Amsterdam1 min leestijd

Cathay A350-100- ©Cathay Pacific

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific gaat het aantal vluchten tussen Amsterdam en Hongkong vanaf eind maart uitbreiden. Met ingang van de zomerdienstregeling zijn er weer dagelijkse vluchten.

Cathay Pacific weer dagelijks van Amsterdam naar Hongkong

Hongkong heeft de afgelopen maanden de meeste inreisbeperkingen geschrapt waardoor de vraag naar vliegtickets toe is genomen. Om aan de vraag te voldoen gaat de luchtvaartmaatschappij vanaf 26 maart 2023 weer dagelijks vliegen naar Nederland. Op een beperkt aantal dagen is er geen vlucht. Alle reviews met Cathay Pacific of de lounges op de luchthaven in Hong Kong kun je hier lezen op InsideFlyer.

Op de genoemde route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-1000 in. In dit toestel is plaats voor 46 passagiers in Business Class. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. In Premium Economy kunnen 20 passagiers meereizen. Deze stoelen staan in een 2-4-2 opstelling. In Economy Class is er plaats voor 256 passagiers. Deze passagiers hebben een keuze uit een stoel in een 3-3-3 opstelling.

Cathay Pacific tickets voortaan ook te betalen met Asia Miles

KLM naar Hongkong

Ook KLM vliegt vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Hongkong. Op dit moment maken de vluchten nog een tussenstop in Seoul, maar dit komt ook te vervallen in de zomerdienstregeling. KLM vliegt dan op dinsdag, donderdag en zaterdag naar Hongkong. De terugvluchten staan gepland op woensdag, vrijdag en zondag.

Vanaf Hongkong kun je naar veel bestemmingen doorreizen met Cathay Pacific en andere luchtvaartmaatschappijen. Dat kan bijvoorbeeld binnen Azië, maar ook naar Australië en Nieuw-Zeeland. Heb je een lange tussenstop en/of wil je de stad bezoeken, dan is daar ook genoeg te zien.

Afbeeldingen ©CathayPacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *