KLM voert wijzigingen door voor Aziatische bestemmingen1 min leestijd

KLM ©KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft verdere wijzingen doorgevoerd in de aankomende zomerdienstregeling voor diverse Aziatische bestemmigen. Zo komen de non-stop vluchten naar China terug, maar blijven ook een aantal bestemmingen uitgevoerd worden met een tussenstop.

KLM vliegt met en zonder tussenstop naar Aziatische bestemmingen

KLM zal vanaf de start van de zomerdienstregeling weer rechtstreeks vliegen naar Shanghai, Hongkong en Beijing. Op dit moment wordt voor de eerste twee bestemmingen een tussenstop gemaakt in Seoul. Deze komt te vervallen. Beijing komt na lange tijd weer terug in het netwerk.

Naar Manilla zal de luchtvaartmaatschappij vliegen met een tussenstop in Kuala Lumpur. Eerder was er sprake van een tussenstop in Taipei, maar dat plan gaat niet door. Het is niet mogelijk om een los vliegticket te kopen voor de vluchten tussen Manilla en Kuala Lumpur.

KLM vliegt ook zeven keer per week vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Singapore. Vanuit die luchthaven worden er ook vijf vluchten per week uitgevoerd naar Denpasar (Bali). De andere twee vluchten per week vliegen daarna door naar Jakarta.

B777 KLM

Naar Tokyo Narita vliegt de luchtvaartmaatschappij zowel non-stop als met een tussenstop in Seoul. De vlucht zonder tussenstop duurt ongeveer dertien uur en vijftien minuten. Met de tussenstop in Seoul ben je ruim vijftien uur onderweg.

De vluchten naar Taipei en Osaka Kansai worden uitgevoerd met een tussenstop op Seoul Incheon Airport. Vlieg je naar een bestemming waar een tussenstop gemaakt wordt in Seoul, dan heb je geen visum nodig voor de tussenstop. Uiteraard moet je wel voldoen aan de vereisten voor je eindbestemming.

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    “KLM vliegt met en zonder tussenstop naar Aziatisch netwerk”.

    Is het überhaupt mogelijk om naar een Aziatisch netwerk te vliegen?!? Waar kan ik ergens een ticket kopen naar een Aziatisch netwerk?

  2. William zegt

    KL-0875 en KL-0876 zijn ook weer opgestart vanaf zomer seizoen. Weer normale dienstregeling vluchten Amsterdam naar Bangkok. Al mijn vluchten zijn weer omgeboekt naar KL-875 en KL-876.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *