Koop tijdelijk IHG One Rewards punten met 100% bonus1 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma IHG One Rewards heeft op dit moment een promotie waarbij je 100% bonus punten ontvangt bij het kopen van de punten. Deze punten kun je vervolgens besteden aan een gratis overnachting bij een vande aangesloten IHG hotels, bijvoorbeeld het Boutique Hotel Indigo in Helsinki.

IHG One Rewards punten met 100% bonus te koop

Je kunt nu tot 21 maart 2023 IHG One Rewards punten kopen met een bonus van 100%. Het minimum aantal punten dat je moet kopen om in aanmerking te komen voor de bonus is 5.000 punten. Het maximale aantal punten dat je nu kunt kopen is 150.000 punten. Daarvoor betaal je tijdens deze promotie ongeveer €1.405 ($1.500) en ontvang je in totaal 300.000 punten.

Als je de aankoop hebt afgerond kan het soms even duren voordat deze in je account zijn bijgeschreven. Vaak is dat binnen enkele uren maar soms duurt het langer. De 100% bonus die je tijdens deze promotie krijgt is het hoogste percentage dat het programma de afgelopen periode gegeven heeft. Heb je nog geen IHG account, dan kun je dit hier gratis aanmaken. 

IHG hotelkamer Intercontinental Barcelona

De punten die je koopt kun je gebruiken om een gratis overnachting te boeken bij een van de vele hotels. Het aantal punten dat je per nacht nodig hebt verschilt, maar start al vanaf 10.000 punten. Een overnachting kun je boeken bij bijvoorbeeld een van de vele Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Candlewood Suites, Staybridge Suites, voco, EVEN, Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton en Hotel Indigo hotels.

Verblijf je bij een Kimpton hotel, dan kun je tot 20 februari het Social Password gebruiken. Als je dat wachtwoord gebruikt tijdens het inchecken dan ontvang je een verrassing. Dat varieert van een gratis drankje tot een kamer upgrade. Wat je krijgt verschilt per hotel.

Afbeeldingen ©IHG

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *