Ontvang een geheime verrassing bij Kimpton Hotels met dit wachtwoord1 min leestijd

Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je het Kimpton Social Password zegt tijdens het inchecken krijg je een leuke geheime verrassing. Kimpton is onderdeel van de IHG groep, waardoor je hier ook gebruik kunt maken van het IHG One Rewards  loyaliteitsprogramma.

Kimpton Hotel Social Password

De meeste Kimpton hotels bevinden zich in de Verenigde Staten, maar wereldwijd zijn er ook een aantal te vinden. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij het Kimpton De Witt hotel in Amsterdam.

Het Social Password is een code die je kunt gebruiken als je in een Kimpton hotel overnacht. Deze code kun je vaak vinden via het social media kanaal van de hotelketen. Als je de code noemt tijdens het inchecken krijg je een leuke extra tijdens je verblijf.

Kimpton-Aysla-Mallorca--Guestroom-Carousel-Image-1
Hotel Aysla Mallorca

Wat je precies krijgt als je de code noemt zal per hotel verschillen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje aan de bar, gratis parkeren tijdens je hotelovernachting of een gratis ontbijt. Mocht je binnenkort in een van de hotels overnachten dan kun je gemakkelijk profiteren van deze promotie.

Vanaf 25 november 2022 is het nieuwe wachtwoord The Snuggle is Real. Het is op dit moment nog niet duidelijk tot wanneer dit wachtwoord precies geldig is.

Hotel Kimpton Da An Guestroom
Hotel Da An

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *