KLM vliegt vanaf volgend jaar naar Manilla via Taipei2 min leestijd

B777 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft vanaf 26 maart 2023 de route naar Manilla in de Filipijnen aangepast in de dienstregeling. Daarin is nu opgenomen dat de route vanaf het zomerseizoen aangevlogen wordt in combinatie met Taipei.

KLM naar Manilla via Taipei

Uit de dienstregeling op de website van de luchtvaartmaatschappij blijkt dat Manilla gecombineerd zal worden met Taipei. Deze wijziging staat gepland vanaf eind maart 2023. Op dit moment vliegt KLM naar Manilla via Bangkok.

Vanaf 26 maart 2023 staan de vluchten gepland volgens dit schema:

  • KL807 vertrekt om 20.55 uur uit Amsterdam Airport Schiphol en komt de volgende dag om 15.00 uur aan in Taipei,
  • KL807 vertrekt om 16.20 uur uit Taipei en komt om 18.45 uur aan in Manilla,
  • KL808 vertrekt om 20.05 uur uit Manilla en komt om 22.30 uur aan in Taipei,
  • KL808 vertrekt om 23.55 uur uit Taipei en komt de volgende dag om 06.55 uur aan op Schiphol.

KLM laat desgevraagd aan InsideFlyer weten dat het nog niet definitief is. De routing en vluchten kunnen dus nog wijzigen in de komende maanden. Boek je een ticket naar Manilla of Taipei en wijzigen de vluchten, dan ontvang je persoonlijk bericht van KLM.

Amsterdam - Taipei - Manilla KLM Copyright GCMAP

Met een Boeing 777-200ER naar Manilla en Taipei

Op deze route tussen Amsterdam, Manilla en Taipei staat een Boeing 777-200ER gepland. In dit toestel is plaats voor maximaal 320 passagiers. De passagiers in World Business Class kunnen een stoel kiezen die in een 2-2-2 opstelling staat. De stoelen in de business class cabine kunnen volledig plat. In Economy Class en Economy Comfort kunnen reizigers kiezen uit een stoel die in een 3-4-3 opstelling staat. Op een gedeelte van de vloot is er ook Wi-Fi beschikbaar. Wil je weten waar je het beste kunt zitten, neem dan een kijkje in de Best Seat Guide.

De Boeing 777-200ER toestellen van KLM zullen in de komende jaren ook voorzien worden van de nieuwe Premium Comfort cabine. De ombouw van de toestellen ligt tijdelijk stil, wat er ook voor zorgt dat de ombouw voor de B777-200ER vloot vertraging oploopt. Op dit moment zijn alle Boeing B787-10 toestellen voorzien van de nieuwe cabine. Nu staan de Boeing 787-9 Dreamliner toestellen op de planning om voorzien te worden van de nieuwe Premium economy cabine.

Luchtruim Iran gemeden door KLM en andere airlines

Afbeeldingen ©KLM/PatrickKop/GreatCircleMapper

Reacties

  1. emvi zegt

    Een plan dat nog niet bevestigd is. Elk jaar worden er vluchten geladen die uiteindelijk nooit worden uitgevoerd, helaas. Even met KLM checken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *