Verdien 5.000 bonusmiles bij Aegean Miles+Bonus1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Miles+Bonus heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 5.000 bonusmiles kunt verdienen op je vlucht. De maatschappij kwam een paar weken geleden ook al met een actie waarbij je 50% korting kreeg op je vlucht.

5.000 bonusmiles bij Aegean

Je verdient 1.000 extra miles op elke derde vlucht die je maakt met Aegean Airlines of Olympic Air. De promotie loopt van 5 november 2022 t/m 31 maart 2023. Het maximum aantal bonusmiles dat je kunt behalen bij deze promotie is 5.000. Hiervoor dien je dus in totaal 15 vluchten te maken. Dat klikt vrij veel maar voor in de praktijk valt dit vaak mee aangezien een reis met Aegean vaak uit meerdere vluchten bestaat, tenzij je natuurlijk alleen op en neer naar Athene vliegt. Zowel binnenlandse als internationale vluchten tellen namelijk mee. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Aegean.

Aegean Airlines review
Verdien tot wel 5.000 bonusmiles op vluchten met Aegean en Olympic Air. (Foto: InsideFlyer)

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *