Krijg tijdelijk 50% korting op vluchten van Aegean2 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 50% korting kunt krijgen op vluchten in economy tussen zaterdag 7 november en donderdag 15 december 2022. Je dient je vlucht echter wel op of voor 22 oktober te boeken. Wees er dus snel bij! Vorige week kwam Aegean ook al met een promotie waarbij je 30% korting kon krijgen op awards.

50% korting op vluchten van Aegean

De korting geldt alleen op one-way en retourvluchten in economy en mag ook worden toegepast op vluchten met een overstap. Alleen vluchten van Aegean en Olympic Air komen in aanmerking voor de korting. Codeshare vluchten zijn uitgesloten voor deze promotie. Houd er rekening mee dat de korting alleen geldt op het tarief zelf en dus niet op de toeslagen en brandstofbelastingen. Wijzigingen zijn, al dan niet tegen betaling, toegestaan. In bepaalde gevallen is het ticket ook gratis te annuleren maar dit hangt wel af van de tariefklasse.

Aegean Airlines review
Krijg tijdelijk 50% korting op vluchten van Aegean. (Foto: InsideFlyer)

Aangezien Aegean grotendeels binnen Europa vliegt is deze promotie interessant als je van plan bent om een reisje naar Griekenland of een ander nabijgelegen land te boeken. Meer informatie over deze promotie kun je lezen op de website van Aegean. Op deze vluchten spaar je uiteraard ook miles binnen Aegean Miles+Bonus.

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *