KLM Holidays €75- voucher nu voor 1.000 ING Punten2 min leestijd

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om €75,- te besparen op een KLM Holidays pakketreis. Je kunt met deze deal zelf je KLM-vlucht, hotel en/of auto uitkiezen. Er is nu een aanbieding bij ING waarbij je slechts ING 1.000 punten nodig hebt om een KLM voucher te bestellen.

KLM Holidays met korting via ING

In de ING winkel kun je één voucher kopen van €75,-.  Je kunt deze voucher aanschaffen via de website van ING Rentepunten tegen inlevering van 1.000 punten. Voorheen had je 2.000 punten nodig voor een voucher van €50,-.

Je kunt maximaal één voucher inwisselen bij een boeking. Het is mogelijk om deze te gebruiken voor een deal die je tot 11 maanden van tevoren kunt boeken. De kortingsvoucher is geldig tot drie maanden na het moment van aanschaffen, of uiterlijk 1 februari 2023. De boeking moet een minimale waarde hebben van €600,- om gebruik te maken van de kortingsvoucher. Alle voorwaarden vind je in de ING winkel.

Besparen met Airmiles en Flying Blue miles

Bij Air Miles is het ook mogelijk om een voucher te kopen met je gespaarde punten. Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van tevoren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

  • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

Daarnaast vraagt Air Miles €1,- aan servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om dit te betalen met 100 Air Miles. Voor het bestellen van de voucher en alle voorwaarden kun je op deze pagina terecht.

KLM Holidays Air Miles

Afbeeldingen ©ING/Airmiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *