Bespaar tot €150,- op KLM Holidays met ING Rentepunten & Air Miles2 min leestijd

KLM Package Deal ©KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om flink te besparen op een KLM Holidays pakketreis. Je kunt met deze deal zelf je KLM-vlucht, hotel en/of auto uitkiezen. Op dit moment is er een aanbieding bij Air Miles voor een voucher tot €150,- en bij ING Rentepunten van €50,-.

KLM Holidays zijn pakketreizen; een vliegticket plus hotel en/of auto. De vouchers zijn dus niet geldig voor losse KLM vliegtickets.

KLM Holidays met Air Miles

Bij Air Miles is het mogelijk om een voucher te kopen met je gespaarde punten. Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden geldig na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van te voren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

 • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
 • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
 • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
 • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
 • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

Daarnaast vraagt Air Miles €1,- aan servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om dit te betalen met 100 Air Miles. Voor het bestellen van de voucher en alle voorwaarden kun je op deze pagina terecht.

KLM Holidays Air Miles

Bespaar met ING Rentepunten

Bij ING Rentepunten kun je één voucher kopen van €50,-.  Je kunt deze vouchers aanschaffen via de website van ING Rentepunten tegen inlevering van 2.000 punten. Ook hier kun je maximaal één voucher inwisselen bij een KLM Holiday. Het is mogelijk om deze te gebruiken voor een Deal tot 11 maanden van te voren.

De voucher van ING Rentepunten en Air Miles kun je inwisselen op de KLM Holidays website. De vouchercode vul je in vanaf stap 3 ‘Extra’s), waarna je de rest van de betaling voldoet. De korting van de voucher wordt dan direct verrekend.

Bespaar met Flying Blue miles

Ook is er nog de optie om je gespaarde Flying Blue miles in te wisselen voor een kortingsvoucher. Daarbij heb je de keuze uit een voucher van €100,- tegen inlevering van 27.250 miles of een voucher van €200,- voor 54.500 miles. De meeste reizigers halen meer waarde uit het inwisselen van de Flying Blue miles voor een award ticket, dan dat je deze inwisselt voor een kortingsvoucher. Je gespaarde Flying Blue miles kun je bijvoorbeeld inzetten voor een award ticket tijdens de Promo Rewards. Met deze Promo Rewards kun je vaak tot 50% besparen op een award ticket met KLM en/of Air France binnen Europa en daarbuiten.

KLM Holidays Flying Blue

Afbeeldingen ©KLM/Air Miles

Reacties

 1. Paul zegt

  Beste Kilian,
  Uit jullie tekst maak ik op dat ik in totaal op één boeking 250 euro korting kan krijgen met ING rentepunten.
  Bij het boeken blijkt dat ik maar één voucher van slechts 50 euro kan invoeren.
  Jullie tekst lijkt misleidend of heb ik het mis?
  Groet Paul

  • Kilian zegt

   Hi Paul,

   Op het moment van publiceren had ING Rentepunten een aanbieding met de genoemde kortingen in het artikel. Op dit moment is er alleen een aanbieding voor €50,- korting, dus dat gaat inderdaad om één voucher van €50,-. De hogere kortingen zijn helaas niet meer beschikbaar bij ING Rentepunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *