Bespaar op KLM Package Deals met ING Rentepunten & Airmiles

KLM’s eerste Boeing 787-10 Dreamliner eind juni in Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om flink te besparen op een KLM Package Deal. Je kunt met deze deal zelf je vlucht, hotel en/of auto uitkiezen tegen een gunstige prijs. Op dit moment is er een aanbieding bij ING Rentepunten voor een voucher tot €250,- en bij airmiles tot €150,-. Je kunt deze KLM Package Deal ook combineren met een reis naar Costa Rica, waarbij Guanacaste Liberia onlangs is toegevoegd aan het netwerk (bekend om de natuur).

KLM Package Deal met ING Rentepunten

Bij ING Rentepunten zijn er twee opties, namelijk een voucher van €100,- voor een Package Deal binnen Europa en een voucher van €250,- voor bestemmingen buiten Europa. Je kunt deze vouchers aanschaffen via de website van ING Rentepunten en je hoeft daarvoor niet bij te betalen. Je hebt er echter wel ING Rentepunten voor nodig, welke je krijgt bij een spaarrekening. Het is mogelijk om maximaal 1 voucher in te leveren per Package Deal en deze is 6 maanden geldig na het moment van aanschaffen. Het is mogelijk om deze te gebruiken voor een Deal tot 11 maanden van te voren.

 • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 ING Rentepunten
 • €250,- korting tegen inlevering van 25.000 ING Rentepunten

Bespaar met airmiles

Bij airmiles is het ook mogelijk om een voucher aan te schaffen. Deze voucher is ook 6 maanden geldig na het moment van aanschaffen en je kunt deze gebruiken voor een KLM Package Deal tot 11 maanden van te voren. Per Package deal kun je één voucher inleveren, ongeacht de waarde. Het is dus goed om van te voren te bekijken wat het meest voordelig is.  Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

 • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 airmiles
 • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 airmiles
 • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 airmiles
 • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 airmiles
 • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 airmiles

Bij dit bedrag komen echter nog wel servicekosten. Deze kosten €1,- en kun je ook betalen door middel van 100 airmiles. Voor het bestellen van de voucher en alle voorwaarden kun je op deze pagina terecht.

KLM Package Deal ©Airmiles
KLM Package Deal ©Airmiles

Reacties

 1. Paul zegt

  Beste Kilian,
  Uit jullie tekst maak ik op dat ik in totaal op één boeking 250 euro korting kan krijgen met ING rentepunten.
  Bij het boeken blijkt dat ik maar één voucher van slechts 50 euro kan invoeren.
  Jullie tekst lijkt misleidend of heb ik het mis?
  Groet Paul

  • Kilian zegt

   Hi Paul,

   Op het moment van publiceren had ING Rentepunten een aanbieding met de genoemde kortingen in het artikel. Op dit moment is er alleen een aanbieding voor €50,- korting, dus dat gaat inderdaad om één voucher van €50,-. De hogere kortingen zijn helaas niet meer beschikbaar bij ING Rentepunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *