Corendon Mangrove Resort op Curacao wordt onderdeel van Hilton

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers naar Curaçao krijgen er over een aantal maanden een bijzondere accommodatie optie bij welke onderdeel is van de Hilton-keten. Het Corendon Mangrove Beach Resort op het eiland treedt in september namelijk toe tot de Curio Collection by Hilton. Dit is Hilton’s merk voor onafhankelijke hotels. Het Resort is tevens de enige Hilton optie op het Caribische eiland. De franchiseovereenkomst biedt ook voordelen voor leden van Hilton Honors. Naast het sparen en besteden van punten zijn de elite voordelen zoals upgrades en kosteloos ontbijt ook geldig bij Curio hotels.

Corendon Mangrove Beach Resort

Het Mangrove Beach Resort is een vijfsterren all-inclusive complex dat recentelijk door de Nederlandse reisonderneming is geopend. Het heeft 399 kamers en suites, 9 restaurants en bars, een eigen strand, aquapark en meerdere zwembaden, en een spa.

Hoewel het resort de Corendon naam draagt, is het niet waarschijnlijk dat Hilton voordelen gelden als je een pakketreis boekt via Corendon als touroperator. Dit zal voor de meeste Nederlandse reizigers de standaard optie zijn. Het is mogelijk om direct bij het hotel te boeken en op termijn ook via de Hilton Honors website en app. In dat geval zullen Hilton Honors voordelen in ieder geval van toepassing zijn.

Curaçao is een belangrijke markt voor Corendon. Naast het Mangrove Beach Resort heeft Corendon ook nog het Livingstone Jan Thiel in haar portfolio. De touroperator kan een complete vakantie in eigen beheer aanbieden. Deze zomer werkt de reisorganisatie ook samen met Air Belgium om vluchten van Charleroi naar Curaçao uit te voeren. Vanaf Amsterdam wordt bij een pakketreis met KLM gevlogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *