Krijg 30% korting op Aegean Miles+Bonus awards2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Miles+Bonus heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 30% korting krijgt als je voor 24 oktober 2022 een awardvlucht boekt. Eind augustus had de Griekse maatschappij ook al een promotie lopen waarbij je 50% korting krijgt op je vlucht.

30% korting op awards bij Aegean

De korting geldt op zowel economy- als business class awards maar is alleen geldig op vluchten van Aegean en Olympic Air en dus niet bij partnermaatschappijen. Voor deze promotie geldt een maximum van 200.000 stoelen en je vlucht dient op of voor 31 december 2022 plaats te vinden. Je dient je award echter wel te boeken op of voor maandag 24 oktober 2022. Aangezien je enkel en alleen een korting van 30% op vluchten van Aegean krijgt, ben je afhankelijk van vluchten van, naar of via Griekenland. Deze awards zijn normaliter ook al mooi geprijsd. Denk aan ongeveer 12.000 miles vanuit Amsterdam of Brussel naar Athene. Nu kun je deze awards dus tijdelijk met 30% korting boeken.

Aegean Airlines review
Krijg tijdelijk 30% korting op awardvluchten van Aegean (Foto: InideFlyer)

De promotie geldt op zowel enkele reizen als retourtickets van zowel Aeagean Airlines als Olympic Air. Beide maatschappijen werken inmiddels al 23 jaar intensief samen. Miles&Cash awards zijn echter uitgesloten voor deze promotie. Naast de miles die je besteedt dien je nog wel brandstofbelasting en eventueel andere toeslagen te betalen. Deze vallen bij Miles&Bonus gelukkig mee. Meer informatie over deze promotie kun je lezen op de website van Aegean.

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *