Kimpton Annual Sale: nu tot 40% korting2 min leestijd

Kimpton Annual sale (Bron: Kimpton / IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elk jaar organiseert Kimpton Hotels de zogenaamde Annual Sale. Deze keer kun je tot wel 40% korting krijgen op overnachtingen bij de IHG keten. Wees er wel snel bij, boekingen dienen namelijk uiterlijk donderdag 13 oktober 2022 gemaakt te zijn om in aanmerking te komen voor de korting. Kimpton heeft hotels verspreid over de gehele wereld, waaronder het Amsterdamse Kimpton De Witt.

Kimpton Annual Sale

De Kimpton Annual Sale biedt nu kortingen tot 40% op hotelovernachtingen bij vestigingen verspreid over de gehele wereld. Je moet dus wel snel beslissen, aangezien de actie nog maar tot en met aanstaande donderdag geldt. De reisdata zijn gelukken wel een stuk ruimer. Verblijven vanaf 15 oktober 2022 tot en met uiterlijk 30 april 2023 komen in aanmerking. Er gelden welk enkele blackout data, dat kunnen bijvoorbeeld feestdagen zijn. Sommige hotels kunnen een minimum aantal nachten hanteren waarbij je de korting krijgt. De Kimpton Annual Sale actie geldt alleen voor leden van IHG One Rewards, als je nog geen lid bent kun je via de promotiepagina gratis lid worden.

De daadwerkelijke kortingen lopen erg uiteen. Zo kun je in onderstaand voorbeeld bij Kimpton De Witt een korting van  iets meer dan 20% krijgen voor een overnachting van 14 op 15 februari 2023. Hier komen dan nog wel de belastingen overheen.

Korting op een overnachting bij Kimpton De Witt Amsterdam tijdens de Kimpton Annual Sale (Bron: Kimpton)

Bij het Kimpton Fitzroy in Londen is de korting iets hoger. Daar krijg je op dezelfde data zo’n 30% korting.

Deelnemende hotels

De deelnemende hotels zijn voornamelijk in de Verenigde Staten te vinden. Maar ook in Europa, Azië en Latijns-Amerika zijn er hotels die met de promotie meedoen. In Europa kun je naast het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam ook terecht in Parijs, Barcelona, Mallorca, Edinburgh, Glasgow, Londen en Manchester. In Azië kun je terecht in onder meer Taipei, Sydney, Bangkok, Koh Samui en Tokyo.

Een InsideFlyer review van het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam kun je hier lezen.

Bron afbeeldingen en screenshot: IHG.com / Kimpton.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *