Krijg welkomstbonus door Flying Blue en Accor accounts te linken1 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Augustus 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue en Accor ALL hebben op dit moment weer een promotie lopen waarbij je als nieuw lid een mooie welkomstbonus kunt krijgen. Beide programma’s gingen in 2019 een samenwerking aan.

Krijg welkomstbonus bij Accor en Flying Blue

Mocht je beide accounts nog niet met elkaar gelinkt hebben, kun je alsnog profiteren van een kleine welkomstbonus. Je hebt tot en met 15 april 2024 de kans om beide accounts met elkaar te koppelen. Dit kun je doen via deze link. Vervolgens dien je wel een vlucht of verblijf te hebben voltooid voor 30 juni 2024. Je krijgt 500 bonuspunten als je een verblijf boekt via Accor. Voor een vlucht krijg je 1.000 Flying Blue miles bijgeschreven op je account. Dit moet wel een vlucht zijn die is uitgevoerd door Air France of KLM. Het is tevens belangrijk om te weten dat het verblijf wel geboekt dient te worden via de app of website van Accor. Voor de vlucht maakt het niet uit waar je deze boekt.

Accor Flying Blue Linken accounts
Verdien een welkomstbonus bij Accor en Flying Blue door accounts met elkaar te linken. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Je krijgt de hotelpunten na maximaal 7 dagen bijgeschreven op je Accor ALL account. Voor de welkomstbonus kan het tot maximaal 6 weken duren voordat je deze krijgt uitgekeerd. Voor de miles kan het tot maximaal 10 dagen duren voordat je deze krijgt bijgeschreven op je Flying Blue account. Ook hier kan het tot 6 weken duren voordat je de welkomstbonus krijgt bijgeschreven. Deze welkomstbonus kun je gerust combineren met andere promoties die op dit moment lopen. Voor de hotelverblijven is het wel belangrijk om te weten dat deze niet met punten betaald mogen worden.

Uitgelichte afbeelding: KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *