Flying Blue komt met betaaloptie Flying Blue+1 min leestijd

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue introduceert in Nederland een nieuwe betaaloptie Flying Blue+ waardoor leden gemakkelijker miles kunnen sparen bij webwinkels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Travelbags, OFM, Zinzi, Van Arendonk en Purdey. Flying Blue laat weten dit aantal later nog uit te willen breiden. Eerder dit jaar lanceerde het loyaliteitsprogramma van Air France-KLM ook al de nieuwe Ultimate elitestatus.

Flying Blue komt met betaaloptie Flying Blue+

In tegenstelling tot wat nu het geval is kunnen leden met Flying Blue+ bij online webwinkels inloggen in hun Flying Blue account. Zij kunnen daarbij zelf kiezen hoeveel miles ze willen sparen of besteden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een zogeheten ‘cash+miles’ optie. Hierbij betaal je een gedeelte van je aankoop met miles terwijl je de rest met je betaalkaart voldoet. Beloningen zoals upgrades en vluchten naar droombestemmingen liggen naar zeggen van het loyaliteitsprogramma hierdoor sneller binnen handbereik.

Review: KLM Premium Comfort Class | Mexico-Stad naar Amsterdam| Boeing 787-9 Dreamliner
Spaar nu nog sneller voor upgrades en meer met Flying Blue+ (Foto: InsideFlyer – Marco)

Directeur van Flying Blue Benjamin Lipsey is erg verheugd om Flying Blue+ nu in Nederland te kunnen introduceren. “Flying Blue deelnemers in Nederland kunnen nu als eerste ter wereld gebruikmaken van Flying Blue+ waardoor zij sneller miles kunnen sparen dan ooit te voren. Overal waar je Flying Blue+ ziet staan is er de mogelijkheid om miles te besteden of te sparen”, aldus Lipsey. Voor nu is Flying Blue+ alleen nog te gebruiken in Nederland. Nederland heeft naar zeggen van Lipsey de primeur. Het is de bedoeling dat het concept binnenkort ook in Frankrijk wordt geïntroduceerd.

Uitgelichte afbeelding: Air France-KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *