Flying Blue lanceert officieel Ultimate status2 min leestijd

Flying Blue Ultimate status

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft deze maand de Ultimate status officieel gelanceerd met nieuwe en extra voordelen. Zo krijgen deze leden gratis wifi aan boord, hoeven zij geen kosten te betalen voor het wijzigen of annuleren van reward tickets en sparen zij meer miles per euro.

Flying Blue komt officieel met Ultimate status

Flying Blue Ultimate is het hoogste niveau binnen het Flying Blue loyaliteitsprogramma. Je kunt deze status behalen door middel van het sparen van UXP (Ultimate Experience Points). Deze UXP spaar je uitsluitend voor vluchten aangeboden door KLM en Air France, alsmede door het aankopen van duurzame vliegtuigbrandstof (UXP). Voor de status heb je 900 UXP nodig in twaalf maanden.

Flying Blue Ultimate leden sparen vanaf deze maand negen miles voor elke uitgegeven euro. Daarnaast krijgen zij een persoonlijke assistent die elk moment van de dag bereikbaar is. Passagiers kunnen maximaal acht extra gasten meenemen in de lounges van KLM en Air France.

Vanaf het moment dat de nieuwe wifi portal beschikbaar is, kunnen de Flying Blue leden met deze hoogste status ook gratis gebruik maken van de wifi aan boord. Op dit moment heeft het loyaliteitsprogramma hier nog geen officiële datum voor.

Andere voordelen voor deze Flying Blue leden zijn bijvoorbeeld een speciale incheckservice, voorrang bij de veiligheids- en paspoortcontrole, eerder instappen op aanvraag en het weggeven van een Flying Blue Platinum status.

Flying Blue Ultimate status

Vier gratis upgrades voor Premium Comfort en World Business Class

Als Flying Blue Ultimate-deelnemer krijg je per deelname jaar vier vouchers voor gratis upgrades op vluchten aangeboden en uitgevoerd door KLM of Air France. Dit voordeel is ook te gebruiken door reisgenoten die vermeld zijn in de voorkeuren in het Flying Blue-profiel.

De vouchers kunnen verzilverd worden voor upgrades met een reisklasse, maar zijn ook te combineren voor een upgrade voor twee reisklasse:

Air France-vluchten KLM-vluchten
Upgrade één reisklasse Van Economy naar Premium Economy
of Premium Economy naar Business
Van Economy naar Premium Comfort
of Premium Comfort naar World Business Class
Upgrade twee reisklassen Van Economy naar Business Van Economy naar World Business Class

Om gebruik te maken van dit voordeel kun je contact opnemen met de Ultimate Assistant. Alle voordelen en voorwaarden van de Flying Blue Ultimate status kun je hier vinden.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *