InsideDeals – Met Ryanair in April vanaf €30 op reis binnen Europa3 min leestijd

InsideDeals – Met Ryanair in April vanaf €30 op reis binnen Europa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van onze InsideDeals, nemen we je mee binnen Europa in april vanaf €30 met Ryanair (o.a.). Echt een koopje dus! Er is beschikbaarheid voor verschillende bestemmingen vanuit de verschillende luchthavens in Nederland voor onder andere de maand april. Lees dus gauw verder voor deze goedkope InsideDeals!

Hip Londen

Dat Londen een van onze favoriete bestemmingen binnen Europa is, wist je waarschijnlijk al. Je kunt hier nu vanaf €30 naar toe vliegen. Dit doe je vanuit Eindhoven met Ryanair in iets meer dan een uurtje. Beschikbaarheid is enkel in april en je kunt enkel handbagage meenemen dat aan onderstaande afmetingen voldoet. Voor een korte citytrip is dat waarschijnlijk wel voldoende.

InsideDeals – Met Ryanair in April vanaf €30 op reis binnen Europa
Foto: Ryanair

Eerder vlogen we met Ryanair van Eindhoven naar Krakau in de Boeing 737 MAX 8. Meer over deze vlucht lees je in deze review en check je op ons YouTube-kanaal.

Londen is een van onze favorieten en hier hebben we verschillende reviews van op onze website. Hier een top 5:

Maatschappijen: Ryanair

Vanaf: Eindhoven Airport (EIN)

Via: –

Luchtvaartallianties: –

Prijs vanaf: €29,98

Cabine: Economy Class

Beschikbaarheid: april 2024

Boekbaar via: Ryanair

Dublin, Ierland

Een andere overzeese bestemming is de hoofdstad Dublin in Ierland. Je kunt hier ook vanaf €30 naar toe (retour) vliegen met Ryanair in april. Ook deze vluchten worden uitgevoerd door Ryanair en je vertrekt vanuit Eindhoven Airport (EIN). Het is ook mogelijk voor een iets hoger tarief te vertrekken vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS).

Nabij Dublin vind je het prachtige landgoed waarop een Fairmont hotel te vinden is. We verbleven hier eerder en hadden een ontspannen verblijf. Meer over het Fairmont Carton House lees je in deze review.

Maatschappijen: Ryanair

Vanaf: Eindhoven Airport (EIN), Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: –

Luchtvaartallianties: –

Prijs vanaf: €29,98

Cabine: Economy Class

Beschikbaarheid: april 2024

Boekbaar via: Ryanair

Op zoek naar de Romeinse restanten

Ryanair heeft ook in Italië een aantal bestemmingen waar je zeer voordelig heen kunt vliegen vanuit Nederland. Zo kun je vanaf €69 retour heen met Ryanair vliegen en terug met Wizz Air tussen Eindhoven en Rome. Vluchten boek je in bovengenoemd voorbeeld afzonderlijk van elkaar. Je kunt ook retour met Ryanair, maar dan kost het je iets meer. Er zijn ook mogelijkheden om retour met Wizz Air te vliegen van €60 retour. Wizz Air zet op deze route de Airbus A321neo in. Ook bij deze lowbudget maatschappij kun je enkel een kleine tas meenemen. Wil je meer bagage meenemen, dan moet je hiervoor extra bijbetalen.

Voor een review met Wizz Air kun je hier terecht.

Naast bovenstaande bestemmingen kun je ook voordelige tickets vinden via Google Flights naar Krakau, Milaan, Manchester, Edinburgh (met Easyjet). Deze bestemmingen zijn allemaal te boeken voor onder de €100 retour per persoon. Let echter wel op de handbagage regels van de maatschappijen.

Rome is een fijne en leuke bestemming voor een citytrip. Het is een stad vol met historie, heerlijk eten en mooie musea. Meer tips voor een trip naar Rome lees je in onze Rome bestemmingstips.

Maatschappijen: WIZZ, Ryanair

Vanaf: Eindhoven Airport (EIN)

Via: –

Luchtvaartallianties: –

Prijs vanaf: €60

Cabine: Economy Class

Beschikbaarheid: April t/m juni 2024

Boekbaar via: Ryanair, Wizz Air

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *