Krijg 12% korting op je volgende vlucht met Qatar Airways2 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 12% korting kunt krijgen op je volgende vlucht. Bijna twee maanden geleden had de maatschappij ook een promotie lopen waarbij je 20% korting kon krijgen op je vlucht.

12% korting bij Qatar Airways

De Golfmaatschappij heeft regelmatig promoties lopen waarbij je met een couponcode korting kunt krijgen op je vlucht. Met de huidige promotie kun je 12% korting krijgen op je vlucht. Je dient deze dan wel voor 31 mei 2024 geboekt te hebben. Je vlucht dient dan plaats te vinden in de periode van 1 april t/m 20 juni. Bij het maken van je boeking dien je de volgende code in te voeren om gebruik te maken van de korting: LAPC. Houd er wel rekening mee dat de code alleen op een aantal routes geldt. Dit zijn gelukkig wel een aantal populaire bestemmingen waar Qatar Airways op vliegt. Denk hierbij aan o.a. Jakarta, Phuket, Nairobi, Kuala Lumpur, Singapore, Melbourne, Hong Kong en Dubai. De volledige lijst met bestemmingen vind je via deze link.

Qatar Airways, A350
Krijg tijdelijk 12% korting op je vlucht met Qatar Airways. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

De couponcode is zowel geldig op vluchten in economy class als in business class. Zorg er wel voor dat de code juist wordt ingevoerd aangezien er in de voorwaarden te lezen staat dat Qatar Airways de gemiste korting niet achteraf zal vergoeden. De korting geldt alleen op het tarief zelf en niet op de bijkomende belastingen, brandstofbelasting en andere toeslagen. Houd er ook rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn met deze kortingscode. Het kan dus best zijn dat je over een aantal weken geen korting meer kunt krijgen. Je mag gerust op een andere bestemming terugvliegen zolang je maar terugkeert naar Amsterdam en niet naar een andere luchthaven. Je kunt deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties of acties die Qatar Airways op dit moment heeft lopen.

Ook vanaf Brussel

Je kunt ook vanaf Brussel genieten van de korting. Vanaf deze luchthaven gelden nagenoeg dezelfde voorwaarden. Ook het aanbod aan bestemmingen waarop je korting kunt krijgen is nagenoeg hetzelfde. Meer informatie hierover kun je vinden via deze link.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *