Krijg tijdelijk tot 20% korting op vluchten van Qatar Airways1 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot 20% korting kunt krijgen op je vlucht. Dit geldt alleen voor vluchten vanuit Europa. De Golfmaatschappij besloot eerder deze maand het aantal vluchten tussen Brussel en Doha uit te gaan breiden.

Tot 20% korting bij Qatar Airways

De korting kun je krijgen op vluchten t/m 10 december 2024. Je dient je vlucht echter wel voor 22 maart a.s. geboekt te hebben. Om gebruik te kunnen maken van deze korting dien je wel een Privilege Club account te hebben. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je je via deze link aanmelden. Bij het boeken dien je gebruik te maken van de promotiecode PCMARCH. Je kunt je vlucht boeken via deze link. Naast Amsterdam als vertrekpunt kun je ook vanaf Brussel of Frankfurt vertrekken. Naar veel bestemmingen kun je met korting toe vliegen.

Qatar Airways, 20% korting
Krijg tijdelijk tot wel 20% korting op vluchten met Qatar Airways. (Foto: Insideflyer)

De 20% korting is helaas wel beperkt tot een aantal bestemmingen. Denk hierbij aan Melbourne, Tasmanië en Xiamen. Op de meeste bestemmingen zit een korting van 12%. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Abu Dhabi, Mumbai of Perth. Bestemmingen met 6% korting zijn o.a. Denpasar, Doha en Singapore. De promocode is alleen geldig op bepaalde tariefklassen. Niet alle tariefklassen komen dus in aanmerking om de korting te krijgen. De kortingscode kun je niet combineren met eventuele andere kortingscodes. Ook valt in de voorwaarden te lezen dat de code niet geldt is op vluchten tussen 12-28 juli en 15-30 december voor de heenreis. Op de terugreis gelden de volgende black out datums: 23 augustus t/m 8 september en 5 januari t/m 20 januari 2025. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Qatar Airways.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *