Alle winnaars InsideFlyer Advent Calendar 2022 zijn bekend3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In december hebben we onze jaarlijkse InsideFlyer Advent Calendar weer georganiseerd. Met deze keer allerlei toffe prijzen voor de echte frequent traveler. Als je hebt meegedaan, bedankt voor je deelname! In dit artikel check je alle winnaars van de InsideFlyer Advent Calendar giveaways, sta jij er tussen? Check regelmatig onze website voor het laatste nieuws rondom travel loyalty, de beste promoties, mooie reviews en bestemmingstips!

InsideFlyer Advent Calendar prijzen

De Advent Calendar stond vorige maand weer in het teken van allerlei toffe prijzen. Van loungetoegang, KLM gadgets en Hilton Honors punten, tot verblijven bij de mooiste luxe hotels. Wat dacht je van drie overnachtingen bij het Zwitserse Six Senses Crans-Montana t.w.v. € 900? Of een droomvakantie bij het W Maldives t.w.v. € 1.500? Je maakte ook kans op in totaal 50.000 Hilton Honors punten en we gaven zelfs meerdere Gold Memberships van Luxury Flight Club weg! Ook de innovatieve reisgadgets van BAGTAG mochten deze keer niet ontbreken in de lijst met prijzen. En voor het eerst gaven we ook originele InsideFlyer merchandise weg!

InsideFlyer Adventskalender win prijzen

Bedankt partners!

Zonder onze partners was de Advent Calendar niet mogelijk geweest. InsideFlyer bedankt al onze partners die de Advent Calendar mede mogelijk hebben gemaakt: BAGTAG, TopCashBack, Qatar Airways, Holiday Extras, Luxury Flight Club, Hilton Honors, Thurnher’s Alpenhof Hotel onderdeel van The Leading Hotels of the World, KLM, Six Senses Crans-Montana onderdeel van IHG Rewards Club en het W Maldives, onderdeel van Marriott Bonvoy.

InsideFlyer Advent Calendar winnaars

En dan nu naar de winnaars. Heb jij een van deze mooie prijzen gewonnen? Inmiddels hebben we alle winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht van hun prijs en hoe zij deze in ontvangst kunnen nemen. Hieronder een overzicht van alle winnaars. In verband met de privacy zijn de namen afgekort en hebben we sommige namen niet weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *