Maak kans op 1 miljoen Emirates Skywards miles2 min leestijd

Maak kans op 1 miljoen Emirates Skywards miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates Skywards heeft een bijzondere mijlpaal bereikt. Het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai mocht recentelijk namelijk het 30 miljoenste lid verwelkomen. In 2019 waren dat er nog 25 miljoen. Om dat te vieren heeft Emirates allerlei leuke acties in het leven geroepen. Zo maak je onder meer kans op luxe transfers naar de luchthaven, upgrades naar Business Class en zelfs tot 1 miljoen Skywards miles!

30 miljoen Skywards leden

In zo’n twintig jaar tijd wist Skywards 30 miljoen leden te behalen. Ter illustratie, zo’n tien jaar geleden waren dat er nog maar iets meer dan 8 miljoen en in 2019 al 25 miljoen. Een indrukwekkende groei dus. Het programma is overigens niet alleen voor Emirates klanten. Ook reizigers van flydubai kunnen namelijk ook lid worden en miles sparen. Er zijn daarnaast nog tientallen partner airlines en hotelketens waar je miles kunt verdienen en uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan Air Canada, Japan Airlines en Qantas, maar ook Booking.com. Meer over Skywards lees je hier.

Skywards kent vier deelnemersniveau’s: Blue, Silver, Gold en Platinum. Hoe hoger je niveau, hoe meer voordelen je krijgt. Zo krijg je vanaf het Silver niveau bonusmiles wanneer je met Emirates vliegt. Gold deelnemers krijgen onder meer een hogere extra bagagetoelage. En leden met de Platinum status mogen ook Emirates First Class Lounges bezoeken, ook als zij zelf geen First Class vliegen. Meer over de voordelen per niveau lees je op de website van Emirates Skywards.

Emirates en FlyDubai toestel op de luchthaven (Bron: Emirates)

Emirates geeft 1 miljoen Skywards miles weg

Om het 30 miljoenste lid te vieren geeft Skywards de komende tijd mooie prijzen weg. Wat dacht je van 1 miljoen Skywards miles? Daar kun je heel wat award vluchten voor boeken. Zelfs met de recentelijke devaluaties die Skywards doorvoerde. Hieronder een overzicht van alle prijzen die er te winnen zijn bij aankomst op Dubai International Airport (op geselecteerde data). Je vindt ze ook terug op deze actiepagina.

Grand prize

 • 1 miljoen Emirates Skywards miles

Emirates

 • 30.000 bonus miles voor een mooie award vlucht,
 • Skywards+ pakketten met bonusmiles, loungetoegang en meer,
 • Silver tier upgrades,
 • Vlucht upgrades naar Business Class,
 • Luxe Chauffeur driven transfer vouchers in Dubai,

Flydubai

 • Silver tier upgrades,
 • 75.000 bonusmiles,
 • Skywards+ pakket bonusmiles, loungetoegang en meer,
 • Upgrades naar Business Class
 • Toegang tot de flydubai lounge in Terminal 2 van Dubai International Airport

Check voor alle details en voorwaarden de speciale Emirates actiepagina.

Bron foto’s: Emirates en flydubai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *