Emirates Skywards viert 25 miljoen leden met 25% korting

Emirates Routenieuws 2019

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. De maatschappij uit Dubai heeft namelijk het 25 miljoenste lid mogen verwelkomen bij Skywards. Dat is een hele prestatie, de laatste tijd kwamen er zelfs zes nieuwe leden per minuut bij. Om deze prestatie te vieren zijn er diverse aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan korting op upgrades en reward tickets.

Emirates Skywards

Skywards werd in 2016 opgericht als het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai. Het programma kent vier deelnemersniveaus: Blue, Silver, Gold en Platinum. Elk niveau kent bepaalde privileges en voordelen. Door te vliegen met een van beide maatschappijen, evenals diverse codeshare partners, kun je Skywards Miles verdienen. Deze punten kun je weer inzetten voor hotelovernachtingen, autodeur, vakanties en natuurlijk upgrades en vluchten. Skywards Miles kun je ook verdienen door te shoppen bij bepaalde winkels.

Emirates introduceert nieuwe Skywards GO App
De status van je Emirates Skywards kun je bekijken in zowel de Emirates app als de Skywards GO App (Bron: Emirates)

25 miljoen leden = 25% korting

Met zes nieuwe leden per minuut groeit Skywards dus hard. De meeste leden komen uit het Verenigd Koninkrijk, hier heeft de maatschappij dan ook een groot marktaandeel. De VS, Australië en India zijn ook belangrijke landen voor Emirates. Op een vijfde plaats komt de Verenigde Arabische Emiraten zelf. Het programma kent 157 partners, waarvan 15 airline partners en 100 hotelmerken. Zo boek je via Emirates zo’n 2.000 verschillende bestemmingen. Recentelijk kondigde Emirates nog een samenwerking met Marriott Bonvoy aan.

Skywards viert deze mijlpaal met een leuke promotie. Je krijgt tijdelijk 25% korting op upgrades en reward tickets op geselecteerde vluchten van en naar Dubai. Ook krijg je 25% korting op het kopen of cadeau doen van Miles. Alles over promotie is hier terug te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *